Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 14 Octombrie 2025 sunt:
Luni urmează sa susțin Evaluarea Națională la Limba si Literatura Romana și sincer îmi este foarte frica și am emoții! Am învățat, însă îmi trec prin minte tot felul de gânduri ...? (mai mult)
Sall TPU,luni capacitate. Niste povesti d-ale voastre de cand ati dat examenul, am nevoie de incurajari!
Vreau sa merg intr- o excursie in alt oras din Romania, cu prietenul meu. 2- 3 zile maxim. Nu am fost niciodata. Vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi :) de orice fel. Fiindca n- am mai fost, Dau...? (mai mult)
Care e scopul vostru pe vara asta, pe plan de iubire, nu altceva. Credeti ca o sa reusiti sa le indepliniti. Eu am 14 ani, si as vrea sa imi fac o iubita, dar relatia sa tina ceva, siii, cu sabse...? (mai mult)
Am 13 ani si ma simt pedofil. Ce trebuie facut?
Cu ce sa ma incalt vara? Suport doar adidasii / tenesii. Fiindca sunt foarte sensibila la tălpi, si imediat ma roade încălțămintea. Însa vreau sa port rochitele si fustele din sifonier...mereu...? (mai mult)
Ce părere aveți de https://www.youtube.com/watch?v=SBw_xLQw038
Salut, ma poate lamuri si pe mine cineva cu admiterea la limbi straine sectia limbi moderne aplicate la Timisoara, Bucuresti sau Cluj vreau sa urmez o facultate de limbi straine, am inteles ca admiterea...? (mai mult)
Prietena mea cea mai buna pleacă in America pentru totdeauna ...Eu nu am prieteni in afara de ea.Ce sa fac ca sa nu mai plâng și sufăr după ea.Cui o sa ii mai spun problemele mele
Sa fii lasat/a pe seen e cel mai enervant lucru, cel mai lipsit de respect, indiferent ca esti un strain sau nu pentru persoana respectiva. Consider ca majoritatea sunteti de acord cu mine. ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie site-uri care citesc in carti online viitorul sau ceva de genul?
Fratemiu a vrut sa imi spele husa de la telefon de lapte ca a varsat din greseala si prostu nu a scos telefonul inainte sa il bage in apa L- am sters frumos elegant cat de cat totu mergea ...? (mai mult)
Cati ani au baietii de la Maxim? Am inteles ca Adi istrate acum intra la liceu.(cred)
Ce credeti ca ar putea pica la bac la sub. 3 tinand cont de ce s- a dat in ultimii ani? profil tehnic eu unul cred ca ar fi timpul sa pice o poezie, si profu la fel se astepta, majoritatea colegilor...? (mai mult)
Cum te speli pe cap cand ai dreaduri?
am un prieten, care în ultima perioadă, e trist, si consma alcool, îmi puteţi spune ce ar putea avea?
Ce credeți că v.a pica la evaluarea națională la compunerea de la subiectul 1, B? Știu că ar fi trebuit să le învăț pe toate să le știu bine, dar nu am învățat decât două...? (mai mult)
Daca am vârfurile vopsite cu albastru de metil și vreau sa mă vopsesc blond permanent, vopseaua blonda o sa acopere albastrul?(care nu se mai observa atât de tare) sau o sa iasă aiurea?
Vorbesc cu un baiat de ceva vreme...ca sa zic asa, vorbim de vreo 1 luna jumate, ne- am cunoscut, am vorbit o gramada, ne comportam ca un "cuplu" desi nu suntem :)) momentan nu suntem dar...? (mai mult)
Bună, vreau și eu niște statusuri bune,și originale, le știu toate de pe site urile populare, nu dau coroana la cele cate le știu, răspuns urgent.
Acum un an am vazut un anime si as vrea sa aflu xum se numește. Era vorba de o fata si un baiat, amandoi omorau nistre creaturi din alta dimensiune in care ajungeau deschizând niste portaluri. Ea era...? (mai mult)
Buna fetelor! Am sanii mici si as vrea sa ii maresc cu ajutorul unei creme. Din cate am vazut pe net doua mi- au atras atentia UpSize si Big Bust. Vreau sa stiu care e mai buna dintre cele doua si daca...? (mai mult)
Vreau si eu o poezie despre o fata frumoasa o cheama alexandra. Cine poate sa imi faca una frumoasa ca e o colega si vreau sa ii fac o poezie frumoasa. Cine imi face cea mai frumoasa poezie ii dau...? (mai mult)
Acum 4 luni am pierdut 2 prieteni foarte dragi mie, din cauza asta m- am schimbat foarte mult in mod neintentionat. Desi arat ca un baiat cuminte si la locul lui multe persoane mi au zis ca nici nu se...? (mai mult)
Voi ce job vrei sa aveti dupa terminarea liceului / facultatii si de ce? Credeti ati putea ajunge sa obtineti acel job?
Ce parere aveti despre Facultatea de Litere?
Bună, sunt foarte îngrijorată, am o catelusa de o lună jumate, si a cazut din pat si acum are un vas de sange spart. URGENT! Mi-e frica.
Ieri pe la 22:30- 23:00 am facut graffiti pe un perete din caramizi al unui parc cu inca 3 prieteni. Ne- au vazut politia dar noi am fugit. Politistii fugeau dupa noi dar pana la urma am scapat....? (mai mult)
Ce cadou pot sa ii oefr iubitului pentru a ii demonstra ca il iubesc?
Heyyy! Este considerat ciudat faptul ca pana la 16 ani nu am avut un prieten? Adica vad in jurul meu fete de varsta mea care au prieten sau prieteni
De curand mi-am cumparat o panza pe sasiu de la daco si cand am deschis-o am vazut ca are o pusculita resigilabila capsata de margine cu niste bucățele de lemn in ea. Ce fac cu ele?
Buna buna tpu.Deci da, imi place de un baiat. Vorbim de aproape o saptamana pe net.Am fost in aceeasi scoala, el acum a plecat la liceu, iar eu am trecut a 8 a ..yupi =)))) Eu l- am bagat in seama, ...? (mai mult)
La clasa a 2a la trenuri exista prize?
Hei, am si eu o problema. Pe iubitul meu vor sa-l bata niste tampitii. Sunt mai multi, o gasca si el e singur. Cum sa l feresc de ei?
La sala accepta copii de 13-14 ani?
Ce părere aveți https://www.youtube.com/watch?v=AobhmCR50zM?
Bună TPU Deci, am 14 ani, iar luna viitoare mă mut în Danemarca... Nu știu decât să salut, să mulțumesc, si alte chestii de baza... Acolo nu cunosc pe nimeni, și din toamna ma duc direct...? (mai mult)
Buna TPU am 13 ani si am facut sex ieri cu iubita mea de 14 anii.Am folosit prezervativ. Oare o sa se intample cv daca afla tata sau mama? Pls nu imi raspundeti cu:Dece faci asta la varsta aia mica etc. ...? (mai mult)
De ce pe site din strainatate care livreaza in Romania as putea cumpara haine de fitness,la un pret mic, deoarece as avea nevoie de foarte multe bucati?
Ieri am fost la ziua unui baiat pe care il plac si a mai venit si o fata pe care eu cred ca o place dar nu sunt sigura. Stiu sigur ca prietenul lui cel mai bun si varul lui (la care el tine foarte...? (mai mult)
Credeți că există posibilitatea că la capacitate sa ne pice genul dramatic, semnificația titlului sau mesajul textului? Si știe cineva daca s-a scos romanul nuvela și schița?
Ce filme de actiune, mafie, batai, pe scurt fooarte multaa actiune, imi recomandati? cu adolescenti, apropo
Unde pot gasi subiectele si rezolvarile de bac din 2016?
Sunt singur. Asa am crescut, asa sunt si acum. "Prietenii" mei ma cauta si se fac fratii cu mine doar cand au nevoie de ceva. Altfel intorc capul cand dau de mine pe strada, raspund sec la...? (mai mult)
Ce considerati voi, băieții,,, cute" la o fata?
Hei. Stiu ca intr- un timp (prin 1900) erau doua reviste: Junimea si Convorbiri Literare. As putea sa fac rost de toate editile sa le cumpar, toata vara sa le citesc... Mai exista asa ceva? De unde ...? (mai mult)
Recent (acum vreo 2 zile) mi- am pus un piercing in helix (in cartilaj) si azi am mers la ştrand. Cand timp am foat la ştrand nu mă durea deloc, dar acum seara, cand am ajuns acasă a început...? (mai mult)
Contează competențele la ceva? Nu de altceva, dar la proba cea digitală, nu i- am acordat mare atenție, deoarece m- am grăbit să mă duc la pregătire si- am luat mediu, deși mi se par o...? (mai mult)
Care dintre comediile lui domnul Caragiale se studiaza la liceu, in afara de „O scrisoare pierduta"? FUNDA
Saluare. intrebarea mea este...cum pot sa ma epilez in zona pubiana ai inghinara fara a ma irita? si mai exista o chestie doar ca putin mai particulara.si la parul dintre picioare. Multumesc. Dau funda...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru9971 întreabă:
Ion1989 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!