Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 15 Octombrie 2025 sunt:
Buna TPU Prietena mea cea mai buna are niste "probleme" Anul trecut auzea niste sunete prin curte, si I se parea ca cineva o striga, se ducea si nu era nimeni. Dupa ce a spus mamei sale, aceasta...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am ajuns si eu la varsta de 14 ani, so, am intrat in anii adolescentei si realizez ce se intampla. Pe scurt ca orice om am sentimente, chiar mari fata de cineva, si ea fata...? (mai mult)
Am o problemă când vreau sa mi resetez laptopul îmi zice că trebuie să bag parola primadata și când am băgat o îmi zice că e incorectă dar aia e parola nu știu ce să fac
TPU! Vreau sa va intreb daca aplicatul de unghii false pentru copii in jur de 11 - 13 ani in saloane este daunator?
Salut am o problemă am dat sa mi fac cont de Microsoft pe laptop am completat Tara Keyboard zona. Dar după ce am dat next tot zice că se încarcă dar tot aici rămâne și a trecut deja 1 ora și ...? (mai mult)
Despre ce as putea vorbi la o primă întâlnire?
Salut am o problemă am Windows 10 Și Laptop Asus și ieri când l am aprins mi- a apărut ecranul negru și după albastru și am avut mai multe opțiuni acolo Startul repair sistem imagine recovery ...? (mai mult)
Va rog să mă ajută ți am vrut sa fac cont de Microsoft Am Laptop Asus Windows 10 Dar când am completat alea. Și am dat next scrie Settings loading sau ceva de genul și am așteptat și 1 ora și...? (mai mult)
Cum sa vorbesc cu un baiat? eu am 12 și el 13? Prin mesaje?
Am mare nevoie de ajutor. Sunt in clasa a 6a si ma mut la Iasi la o scoala noua. (Intru in a 7a). Deja m- am obisnuit cu vechii profesori dar ma ingrozeste gandul unora noi. Ceilalti deja ii stiu...? (mai mult)
cine ma ajuta? Amus implinesc un an de relatie cu prietena mea, si as vrea sa-i fac un cadou de neuitat, ce idei aveti?
Hey. Eu ai cu un baiat ( colegi de clasa) ne- am plăcut din grădinița. Acum recent m- a cerut sa fiu iubita lui. Relatia a tinut... cred că 3 săptămâni si dupa aia s- a despartit de mine deoarece...? (mai mult)
Dc de câteva ore nu mai pot da follow pe Instagram la nimeni absolut la nimeni poate fi o problema si nimeni nu m-a blocat
Oare sunt blestemat? Oare asa mi- a fost scris sa fiu eu cea mai imperfecta persoana din lume? A mai pomenit cineva o persoana cu atat de multe ticuri? Spre exemplu, am tot felul de ticuri, la gat, umeri,...? (mai mult)
Servus! Acum cateva zile am gasit serialul Hannibal si nu stiu cam cat de horror este. Pentru cei care se uita imi pot povesti putin sau imi pot spune daca merita sa ma uit. Mersiii :D
Ajutor am Windows 10 și am dat din greșeală să fac cont de Microsoft și nuai pot ieșii de acolo degeaba il tot sting și l aprind că tot acolo rămâne
Salutare tuturor! m- am tot gândit să îi scriu pe messenger unui băiat! El mereu de uita la mine când ne vedem și mi- a reacționat la o postare cu ador și like! Dar nu- i sigur daca mă place!...? (mai mult)
Doar din curiozitate, voi ce credeti că se va da anul acesta la bacalaureat (profil uman) la proba scrisă din limba română? Eu cred că cel mai posibil ne va da poezie, poate modernismul sau...? (mai mult)
Va rog mult sa ma ajutati. Eu locuiesc in Suceava si vreau sa ma mut la Iasi pentru a merge la un liceu de muzica. Sunt clasa a 7a. Sunt foarte speriata ca nu imi voi face alti prieteni si ca...? (mai mult)
Salut am i problema am dat resetare la laptop și am Windows 10 nu s- a resetat inca am ajuns acolo unde trebuie sa i setez limba țară etc.și de acolo nu mă mai lasă să ies și dacă i dau restart...? (mai mult)
Salut TPU Am o problemă când vreau sa mi instalez Windows 10 și rămân acolo unde trebuie sa selectez Keyboard Zona. Și Tara Toate bune fac setările Și dau next dar așa rămâne tot zice că de...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de ajutor am 18 am fost crescuta de bunica până a decedat am un tată alcoolic dependent de internet și femei și mereu sunt jignită înjurată de morți sau data afara din casa ...? (mai mult)
No, salut. De plictiseala mi-am smuls sprancenele de la ochiul drept si arata cam urat. In cat timp cresc la loc? Le-am smuls cam 60% din ele. P.S: Sunt baiat...
Ieri am dat cu piciorul foarte tare de pat din greseala si acum al 2- lea deget de la picior ma doare foarte tare cand il misc. Ce as putea sa fac? Deja am pus gheata pe el, tot la fel de tare...? (mai mult)
Daca sunt corigent pe primul semestru cu 4 la o materie si pe al doilea raman din nou cu 4 la aceeasi materie ce se intampla? Multumesc!
Hei TPU...Deja a venit vara, iar eu caut un job part- time pe timpul verii, sunt elev, am 15 ani... Vreo sugestie? Stiti un loc unde as putea sa lucrez si ce sa lucrez? De preferat in Bucuresti, sectorul...? (mai mult)
Știe cineva când apare Fluturi volumul 4?
Hei! Ce parere aveti despre scoala Octav Bancila din Iasi? Termin a 6a si as vrea sa dau pentru a 7a. Credeti ca este o scoala buna de muzica? Ofer funda multumesc!
Voi ce parere aveți? Astăzi o colegă mi- a spus că: nu contează asa mult scoala, nu înteleg de ce te stresezi atât de mult, o prietenă de- a mea a rămas repetentă de 2 ori... si are si gemenii...? (mai mult)
Buna deci am o problema fffffffff mare! Deci am ajuns de rasul curcilor! Acum 2 zile merg acasa venind de la scoala eu find pe clasa a 7- a si eu cu o luna mai devreme m- am mutat alt undeva si acolo ...? (mai mult)
A început fidget spinnerul meu sa scartaie şi sa se oprească bruc, sa piarda viteza si sa nu se mai invarte cat o facea inainte, si face mult zgomot acum, pot sa il dau cu ceva?
Vreau sa fac vlog- uri pentru Youtube, si pot edita si filma doar cu telefonul, asa ca, cu ce aplicaţie imi recomandaţi sa editez? Şi cateva motive pentru care e bună aplicaţia respectivă. Fundă...? (mai mult)
Buna, Ma lamureste si pe mine cineva.Cand eram mic verisori mei aveau un pian s- au orga care era in curte urmau sa- l puna pe foc, nu stiu ce era. Semana cu un pian dar trebuia sa apesi cu piciorul ...? (mai mult)
Am şi eu nevoie de o poezie de sfârşit de an şcolar, clasa a VII-a. Am căutat pe net şi nu găsesc. Mă puteți ajuta?
Salut, am o problema sun din Austria in Romania si imi zice ca numarul nu este in serviciu sau ca este incorect de si toată ziua a mers... Dar acum zice ca numarul este incorect... zice in engleza the...? (mai mult)
Ce credeți ca ar putea sa pice la bac romana la eseu la profilul uman?
Cum pot sa gasesc o persoana sa-i dau unblock daca ne-am dat amandoi block?
Ce inseamna dalbaiog?
Buna,am nevoie de un mesaj de la revedere pentru colegi mei mai mari(clasa a 8-a)
Va salut, ma numesc Alex, am 18 ani si sunt genul de persoana mai retrasa de fel. Doresc sa ies din acest spatiu introvertit in care ma aflu, as vrea sa cunosc oameni noi(de exemplu sa incep o discutie...? (mai mult)
Am un plan pentru a avea primul sarut (am 16 ani) cu crush ul cand o sa ne intalnim, si o sa ne uitam la un film, intrebarea este ce film e potrivit pentru primul sarut? Ar putea fii ceva de...? (mai mult)
Maine am foarte mari emotii la festivitate si la banchet trebuie sa spun poezie Ce sa fac sa nu am emotii:(( Funda celui mai bun sfat
Heyy TPU! nu cred ca e categoria potrivita dar na. Zilele trecute, cam doua nopti la rand am visat acelasi vis pe care l-am visat si cand eram mai mica. Îmi puteți spune, va rog, ce înseamnă?
Cum faci un băiat să se indrăgostească de tine?
De unde as putea un caiet gen jurnal?(Bucuresti,Pantelimon) Ce as putea face in el? Ce desene sa fac,ce sa scriu colorat, cum sa scriu?
Ofer funda! Vreau sa cumpar online cu cardul si imi arata Cardholder Date of birh.Adica data mea de nastere? Daca da, cum naibii sa o trec? Ca am tot incercat sa o scriu in nu stiu cate feluri.
Stiti ceva porecle pentru numele Rares?
Buna seara, as vrea sa stiu si eu ce profiluri sunt bazate pe istorie in general la liceu.multumesc
Stie cineva cine canta melodia pe care a intrat bordea la iumor?
Stie cineva un liceu din Constanta cu profil de politie ...sau ceva de genul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
angel6lust întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat