Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 19 Octombrie 2025 sunt:
Am o problema, sunt baiat si ma simt foarte incomod in corpul meu, am 16 ani si sunt slab adica nu prea am muschi la maini, cand eram mic nu ma prea deranja dar acum ma simt incomod la scoala, pe ...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac dupa ce termin liceul Sunt in clasa a 11 a la un liceu tehnologic(turism- alimentatie). Printre cele mai mari pasiuni ale mele se afla lectura.Imi place sa citesc, chiar daca...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu ca voluntar la un festival si imi cere sa scriu despre abilitatile si competentele pe care le am si unde le- am dobandit. Cu toate ca as avea ce abilitati sa scriu, nu stiu cum sa ...? (mai mult)
Cunning single lady...Pareri? Urgent! Funda :* :)
Gasesc la magazinele normale tigari la "cartus" sau "carton", cum s-o zice? Adica cutii din alea cu cate 10 pachete?
Ce se intampla daca din greseala ajunge crema depilatoare in vagin in timpul epilarii?
Dorm cu o prietena, ce sa facem? Vreau idei
Nu stiu cum sa scap de frica. Ma simt groaznic nu pot sa dorm si tresar la cel mai mic zgomot. Imi plac filmele horror si sunt tentata sa ma uit dar dupa mor de frica. De astazi nu ma mai voi...? (mai mult)
Hey, TPU! Voiam să vă pun întrebări despre două licee : Matei Basarab şi Alexandru Ioan Cuza. Aş vrea să dau pe ştiințe ale naturii, însă nu mă pot decide dintre cele două. Unul e mai...? (mai mult)
Cum se zice in engleza"iubirea ta se simte atat de bine"?
Cum se numeste pierce ul ce se pune in nas? Gen cum au taurii, si fiind băiat mi-ar sta bine cu unul?
Hey, TPU! Sincer, nici nu stiu cu ce sa incep! Am 14 ani, si de ceva timp, ma cert incontinuu cu mama mea, si nici nu stiu ce sa mai fac pentru a evita orice cearta. De exemplu, mama mea, comparativ...? (mai mult)
INTREBARE PENTRU FETE Stiu ca este ciudat dar..........la cati ani vine ciclul la fete?(aproximativ)Am 11 ani si 3 luni si vreau sa fiu pregatita.Deci stiu ca mai am pana atunci dar nu vreau sa ma prinda...? (mai mult)
Am scris o piesa de teatru. Ce pot face cu ea ca sa fie pusa in scena? E destul de greu in zilele noastre, stiu! Dar nu e imposibil FUNDA
Cati cm mai cresc baietii dupa 18 ani?
Heii TPU! Cam cate kg as putea sa slabesc pana in 10 iulie daca ma apuc de maine? Adica daca mananc mai multe salate si ma apuc de sport.
Hei! Sunt in clasa a 7 a si am nevoie de un discurs amuzant pentru cei de clasa a 8 a. Va multumesc
Vreau să vă cer părerea în legătură cu cartea mea de pe wattpad.( şi nu cerşesc nimic)În caz că avezi timp vreau să vă ascult părerile.https://www.wattpad.com/story/96038974-summer-days
Imi place de o fata( sunt in clasa a 10 a si e de varsta cu mine ) si nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea.Imi place mult de ea si as vrea sa fie iubita mea dar nu am curajul sa vorbesc cu ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Rap si Gangsta Rap?
Salut, am 15 ani si doresc sa-mi fac un card pe care sa-mi vina alocatia. Intrebarea mea este urmatoarea: voi putea cumpara chestii de pe Amazon, AliExpress, Ebay etc cu el?
Am o problema si este aceea ca nu am prieteni. Nu am viata sociala, nu am prieteni, amici, si nu am cu cine sa ies pe afara.M- am inchis in casa am 16 ani si stau tot timpul de cand ies de...? (mai mult)
Anul acesta a venit la mine in clasa o colega noua, de care m- am apropiat foarte mult. Acum ceva timp, mi- a aratat poze cu fostii ei colegi, dar unul mi- a atras atentia. Mi- a povestit ca ...? (mai mult)
Cum pot sa reactionez si eu cu floare pe Facebook?
Imi place de un baiat mai mare decat mine cu un an din scoala. Purtan amandoi ochelari si mi se pare ca e destul de timid dar in acelasi timp din priviri mi se pare a fi genul meu.Si eu sunt foarte...? (mai mult)
Îmi puteţi da statusuri în engleză + traducerea? ...Mulţumesc!
Este adevarat (1 lunatic 1 icepick)? Este vorba despre un tip care omoara un copil si-l mananca.
Cand este mai bine sa spui "Bafta la bac", inainte de probele orale sau scrise?
Salutari. Ce sfaturi imi sugerati pentru a lua traseul? Funda
Sper că mă puteți ajuta cu un sfat cât mai repede. Un prieten mi- a povestit ce i s- a întâmplat într- o noapte: era la țară la bunici, se întorcea din sat pe bicicletă, era ...? (mai mult)
Dacă șterg mesajele ce le scriu pe Facebook, de pe laptop, se șterg și cele de pe messenger, telefon?
Ce fel de haine fac sa arate bine o fata de 1.65, 56 kg? Saptamana asta avem saptamana altfel si as vrea sa port ceva foarte dragut dar nu stiu exact cu ce as arata mai bine. Ofer funda si scuzati...? (mai mult)
Hey fetelor! Menstruatia mi- a venit in Aprilie pe 25. Acum două zile trebuia să imi vină dar nu mi- a venit. Ce sa fac? Mentionez că nu am avut relatii intime si că e prima oara cand imi vine...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o placa video buna pentru a rula diferite jocuri la calitate maxima. Care placa video ar fi mai fiabila si mai buna dintre cele date? Argumentati, daca se poate :). http://www.emag.ro/placa-...? (mai mult)
As dori nume de jocuri ca naruto online jocuri de browser multyplayer ca jocul enuntat mai sus va rog
Unde pot sa vad Asura Cryin sez 1?
Scuze pentru categorie dar nimeni nu rasp la aceea corecta! FUNDA! Deci am o statie ceva mai veche si 2 boxe mainoi. Pana acum ceva timp fratele meu mai mic a stricat statia in sine. Dupa, a mers o zis...? (mai mult)
Se merita daca am S6 edge plus gold de 64gb sa dau diferenta si sa imi iau Iphone 7 plus gold 32 gb? Nu stiu ce sa fac ca ar mai trebui sa dau 1700 Lei diferenta si nu cred ca merita. Voi...? (mai mult)
Sunt baiat si ma atrag baieti si fetele cum aleg?
Buna, am o intrebare am aproape 16 ani(fac luna viitoare) si parintii mei nu ma lasa sa merg nicaieri, daca vreau sa merg la o colega se supara pe mine, rare ori cand ma lasa inainte sa plec se supara...? (mai mult)
Am un fideget spinner verde cu 4 rulmenti si doar cel din mijloc functioneaza. Problema este ca a inceput sa bata cam tare, sa scartie. Ce as putea sa fac? Sa pun niste ulei de motor la rulment?...? (mai mult)
DAU FUNDA. Știu ca e o întrebare puțin ciudată, dar eram curioasa. Aseară am visat că un băiat pe care eu îl simpatizam împreună ma întrebase dacă vreau să fiu împreună cu el,...? (mai mult)
Sunt în clasa a noua la un liceu tehnic pe profil electric.Am intrat aici accidental deoarece am greșit codul.As vrea sa mă transfer în clasa a zecea la un liceu teoretic pe profilul filologie. Dacă...? (mai mult)
Fetelor ce intelegeti din articolul acesta? http://damadetrefla.com/sa- nu- ma- uiti- ca- pe- oricine- si- sa- ma- povestesti- frumos- nu- te- am- iubit- dar- te- regret- scrisoare- pentru- cel- care-...? (mai mult)
Este bine sa-i dau la cățel carne cruda
Daca la examenul CAE fac de C overall, dar totusi una din partile individuale ( cum ar fi reading ) o fac sub C, il pic?
Aţi trecut vreodată prin perioade foarte dificile? Eu sunt într- un moment al vieţii în care pur şi simplu nu mai simt, nici plăcere, nici satisfacţie, nici nimic. Am devenit foarte depresiv...? (mai mult)
Bună TPU! La ce vârstă e normal să- ți începi vița sexuală?(la fete mă refer) Care sunt consecințele, schimbările? Şi dacă tot îmi răspunzi la întrebare, descrie şi prima ta "aventură"...? (mai mult)
De ce trebuie sa instalez Adobe Flash Player pentru a viziona anumite video-uri online?
Buna TPU: Ma ajutati va rog sa ii scriu o urare pentru ziua de nastere a prietenei mele? O urare mai emotionanta. sa vada cat tin la ea.o cheama Betty si face 13 ani. Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
octav005 întreabă:
MaximAnaMaria întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?