Bună TPU! La ce vârstă e normal să- ți începi vița sexuală?(la fete mă refer) Care sunt consecințele, schimbările? Şi dacă tot îmi răspunzi la întrebare, descrie şi prima ta "aventură"...? (mai mult)
De ce trebuie sa instalez Adobe Flash Player pentru a viziona anumite video-uri online?
Buna TPU: Ma ajutati va rog sa ii scriu o urare pentru ziua de nastere a prietenei mele? O urare mai emotionanta. sa vada cat tin la ea.o cheama Betty si face 13 ani. Multumesc.
Daca am sub 18 ani (16 ani) iar parintii ma sustin (moral cat si financiar) pot face cumva sa pun in scena un scenariul de al meu (care este bine construit si respecta toate regulile cerute)? Ar fi...? (mai mult)
Este bine sa-i dau la cățel numai carne crudă
Care e faza cu Katalin Talent am vazut cum s-a taiat dar care e faza :-?.Si cine este el
Poate o sa vi se para stupid dar sper sa cititi :)) Imi place de un baiat. Amandoi ascultam rock, deci avem subiect de discutie, vorbim mereu despre piese noi, trupe, chitari etc. Am vrut...? (mai mult)
Sunt clasa a8- a si vreau sa ma fac profesor de limba romana. Va rog frumos, imi poate spune cineva ce profil la liceu sa urmez( in afara de cel pedagogic fiindca s- au dat probele) si apoi ce facultate...? (mai mult)
Niste seriale (super-mega-frumoase) exista? Astept cat mai multe raspunsuri...
Salut TPU, Am 27 ani si trec printr- o criza existentiala. Nu am cu cine ma distra in club. Sau se intampla sa vreau sa merg in Kultur/Silver Church si prietenii sa vrea in centrul vechi. Si ii las...? (mai mult)
Unde as putea sa muncesc ( elev peste 16 ani) part tine, desigur, in Timișoara? Pe timpul vacanței...
Am schimbat codul PIN pentru deblocarea ecranului de la telefon si acum nu-mi mai merge. Daca il duc la un GSM mi-l pot face fara a-mi sterge tot ce am pe el?
De doua zile nu ma simt bine deloc, dorm doar 3-4 ore de mancat daca mananc un ou fier imi este de ajuns pana a doua zi dupa amiaza(15:00-16:00)? Aveti vreo idee de la ce poate fi?
Niste anime-uri noi? Gen poveste, Cam ca one piece/fairy tail.
TPU! Am plasat o comanda pe numele meu, insa eu nu pot ajunge sa o iau si va merge matusa mea! Ar trebui sa fac ceva? Oare i-o va da?
Ce parere aveti despre adolescentii introvertiti si singuratici?
Hei... imi puteti da sfaturi pentru tratarea cosurilor? Ceva masti naturale, cu ingrediente pe care oricine le are in casa? Sau ce creme sunt bune? Va rog... DAU FUNDA!
Cum se numesc memeurile de genul asta? Vreau sa vad mai multe, dar nu stiu cum ar trebui sa caut...? (mai mult)
Salut TPU, AM NEVOIE URGENT DE AJUTORUL VOSTRU! Saptamana aceasta va fi un concurs de talente si nu stiu ce melodie sa aleg. As vrea una care sa provoace un impact, care sa placa la toata lumea. Multumesc...? (mai mult)
Cum pui o poza din pc in gramblr? mie cand l-am descarcat mi-a aparut direct sa pun contul?
As vrea sa stiu ce inseamna faptul ca cineva nu mai imi citeste mesajele nici macar pe Facebook sa spunem. Pe 17 aprilie anul acesta le- am trimis niste mesaje de "A trecut ceva vreme... Ce mai...? (mai mult)
Am 14 ani si îmi place de un băiat. Eu i- am spus deja asta pe Facebook iar el mi- a spus că nu mă place
Echipamente cu tipuri de logica
Liceul C.A. Rosetti din Bucuresti are program dimineata sau dupa-amiaza?
cum spun unei persoane ca nu mai vreau sa stau in banca cu ea la scoala, stau cu o "prietena" care ma barfeste, i- am spus niste secrete si le- a spus la altcineva, nu vreau sa i spun direct,...? (mai mult)
Vreau si eu niste seriale Coreene frumoase, fara(boys over flowers, playfull kiss, mostenitorii si the heirs) funda
Cati ani trebuie sa am minim sa pot schimba niste banci la banca? :). Acum am 16 ani.
Buna TPU: Maine este ziua de nastere a unei prietene foarte apropiata si vreau sa ii scriu un roman deosebit. Va rog ajutati-ma. Puteti face cu numele Betty, face 13 ani. Multumesc.
Ce insemna ca te baga in fz?
1.74 este o înaltime normală pentru un băiat de 18 Ani?
Am o panta la iesirea din orasul meu destul de abrupta. Am un mountain bike. Daca merg cat de tare pot, ca e si destul de lunga ( in 1 kilometru, m- am uitat pe google earth, cobori 40 de metri ), ...? (mai mult)
Care considerati ca sunt zilele cu cele mai nepopulate strazi, astfel incat sa fie mai ok sa mergi cu bicicleta pe strada? Gen, acum, de 1-2 iunie, cand e liber, m-as putea astepta la un trafic redus?
Sunt un baiat de 17 ani, am par pe piept si imi displace. L- am indepartat cu bicul dar m- am iritat, am incercat aparatul de epilat dar m- am iritat si cu acela, crema depilatoare imi displace...? (mai mult)
E urgent. In cateva ore am banchetu (a 8a), si cativa tovarasi si cu mine ne- am decis sa aducem ceva bautura. Bine bine, initial zicea unu ca sa ia whiskey. El nu a mai baut niciodata, ...? (mai mult)
De ceva vreme nu mai stiu ce e cu mine Nu prea ma inteleg cu mama (cam dintotdeauna) dar acum parca e mai rau! Tata e plecat la munca in alta tara. Mama imi tot reproseaza ca sunt o putoare, o jigodie...? (mai mult)
Astăzi am aflat că matusiile mele m- au vorbit de rau la alta mătușa de a mea Deci nu mă așteptam întotdeauna am fost buna cu ele la o mătușa tot timpul ii dădeam haine că este pe o măsură...? (mai mult)
Am si eu o mare problema careia nu stiu cum sa ii fac fata. Eu de obicei nu prea cer ajutorul nimanui, insa acum ma simt neputincios si lipsit de incredere. Deci, sa va explic problema: Pai,...? (mai mult)
Am o întrebare importanta nu vreau sa par stupida dar daca fumezi maxim o țigară pe zi se poate întâmpla ceva grav? Adică ocazional așa de plictiseala:))
Eu mananc o portie mica de hrisca toata ziua, pot ajunge anorexica cu timpul?
Cine stie cum o cheama https://www.instagram.com/p/BUdutKIlLu8/?taken-by=russian.girls?
Cum pot scapa de cosurile de pe fata? Am fost si la doctor, am folosti si diferite creme dar degeaba. Ceva idei?
De ce nu mi se posteaza toata intrebarea aici pe TPU?
Oare ma place asa cum sunt? Dar am simtit nevoia sa iti zic ca sunt surda-muta care nu vorbesc, nu aud dar oare ma place cineva pe mine?
Uun site de pe care pot sa imi descarc dubstep?
Salut tpu...Care credeți ca este cel mai bun liceu din Campulung Moldovanesc Jud. Suceava?
Hey. Sunt din Ploiesti si la anul sunt clasa a 8- a. Ideea e ca nu stiu la ce liceu sa merg.Deci credeti- ma ca m- as duce pe toate profilurile.
am avut o framantare de ceva zile. Ma jucam linistit la calculator pana cand am dat de o fosta iubita si greseala mea a fost sa ma intorc inapoi la ea, dupa ce ne- am despartit din nou, mi-...? (mai mult)
Hai TPU! Am o mare problema si sper sa ma ajutati. Cand intru pe mail si salvez o atasare primita mi se deschide in word sub forma unor caractere ca in alta limba...Nu inteleg ca trebuie sa fac. Scuzați...? (mai mult)
Hey, TPU! Sunt nouă pe aici și îmi doresc foarte mult părerea voastră legată de problema mea. Învăț la un liceu de artă. sunt clasa a 11- a. și trăiesc un moment de cumpănă. Nu am...? (mai mult)
Aveti idee cumva cam pe la ce ora se termina un banchet de clasa a 12? Banchetul incepe la ora 20 si trebuie sa fim la restaurant pe la ora 19 ca sa facem poze. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
ElyBI întreabă:
giuliaaaV întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!