Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Buna! Imi este foarte frica de noul atac cibernetic si nu stiu cum sa ma feresc de asta! Ce sa fac? :( Nu pot sta deconectata, pentru ca folosesc calculatorul aproape in fiecare zi! De ce nu se face...? (mai mult)
Dau funda celui care imi spune cele mai multe codurile PallMall nefolosite
Voi ce faceti in vacanta?
Buna As vrea sa ma impac cu fostul prieten.el a pus punct cu mine deoarece nu voiam sa fiu eu insami, recent am aflat ca el ar vrea sa se impace cu mine doar ca sunt prea timida, ce sa fac..cum ii demonstrez...? (mai mult)
Bună TPU am o prietena care mă înțeleg foarte bine cu ea! Dar de o vreme in coaci ea mereu este geloasa pe mine: daca am note mai mari că ea, daca intru la un concurs ea mereu mă jignește și zice...? (mai mult)
Am cateva intrebari: Am teza maine la romana si daca nu iau 10 da 10 nu conteaza ca e 9, 80 sau 8 9 etc.A zis profa ca- mi da foi de scris pe langa ca ne da mult mai sciru si cinci ore in plus retin...? (mai mult)
Salut, cum pot face vocea sa para mai "agresiva" in rap? Am o voce groasa, ideea-i ca nu cred ca poate cucerii publicul.
Stiti daca anul acesta se vor da carduri pentru Water Parc la liceele din sectorul 3?
Ce melodie sa pun pe fundal la banchetul de sfarsit de clasa a VIII-a? Ma gandeam la un remix dintre Tic-Tac (Vascan) si inca una. Aveti voi idei? P.S: Repede, nu mai e mult timp!
Hei! Deci profesorul de istorie i- a selectat pe iubitul meu si pe o prietena cu care el ma facea geloasa sa danseze impreuna pentru saptama altfel. Eu i- am dat vestea si el parea bosumflat si mi- a aruncat...? (mai mult)
Cu ce ma pot epila pe picioare? Si exista o creama ca sa incetineasca cresterea firelor de par? Dau funda
Buna mă puteți ajuta va rog cu ceva, deci eu n am fost săptămâni bune la scoala din probleme medicale și profa mi- a zis sa vin neapărat mâine să dau teza la Ro și la Mate, oricum merg dar nu...? (mai mult)
Deci v- am mai zis de profa asta, e aceeasi poveste. Ma rog acum e mai rau, pune poze pe insta care sa ma provoace cica, la baie, unde era in cada, si era intuneric, dar erau numai picioarele ei...? (mai mult)
am si eu o intrebare, maine trebuie sa fac o operatie deoarece ma impiedica la decalotare si nu pot avea relatii sexuale cum trebuie. A spus doctorul ca imi face anestezie totala..credeti ca...? (mai mult)
Eu am destul de mult par pe picoare si m-am gadit sa ma epilez sunt baiat. Ce parere aveti? si cu ce?
speram sa nu ajung aici dar asta e o sa va cer parerea/ajurorul De mai mult timp am avut anumite probleme care ma trageau in jos psihic, dar mereu imi revenam cand ieseam afr cu prietenii,...? (mai mult)
Buna am o întrebare sunt clasa a 8, și vreau să vă întreb când e vacanta de vara pe 15-16 iunie sau pe 6 și câte sapt mai sunt?
Stiti cumva unde se practica in CRAIOVA cursuri de karate? Sunt incepatoare, vreau sa invat si am 12 ani. Pana acum nu am mai fost la karate desi simt ca ma atrage. Multumesc
Este cineva student/ă la Facultatea de Chimie din Iași? Aș vrea să știu cum sunt profii, dacă te iau de la 0 sau nu, cum e viața la cămin, etc Mulțumesc anticipat!
Eu sunt bucuros pentru că este primul elev medaliat cu aur la națională și probabil la vârsta mea și ultimul", completează Vasile Gorgotă, profesorul său de matematică
Niste pareri pentru liceul Benjamin Franklin?
Vreau sa fac un serial cu colegii mei de clasa Ne-ati putea da un nume dragut? Funda
Am o problema de mica, o fobie mai exact. Nu stiu cum se numeste. Am mereu acea frica noaptea ca cineva sa nu vina peste mine sa ma omoare. Mereu imi fac scenarii, ce as face daca s- ar intampla....? (mai mult)
Buna, as vrea niste pareri.Am 16 ani si sunt destul de micuta, am cam 1.54- 1.55.Vi se pare acesta un defect? Unii spun ca e ok, altora nu le place.Ce parere aveti? Astept pareri atat de la fete, cat...? (mai mult)
Ce gust au tigarile?
Hei TPU. Astazi la scoala, am inceput sa am niste dureri insuportabile in zona burtii Odata ce ma asez jos, imi este extrem de greu sa ma mai ridic. Sunt in timpul menstruatiei, dar niciodata nu ...? (mai mult)
Buna TPU am o problema m-am apucat de fumat si nu stiu unde sa le ascund si cum sa scot mirosul din casa am 16 ani
Ceau! as vrea sa aflu daca locul unde faci facultatea are "mare importanta"? si ce parere aveti despre facultatea de automatica si inforormatica aplicata?
De ce apelul mi se inchide dupa 30 de min
Help, in zona intima, langa gaura, exista doua "bucati„ de carne egale, la mine una este mai mare ca cealalta, ce ar trebui sa fac sa o readuc la marimea normala?
De ce mi se inchide apelul dupa 30 de min
Vorbesc la tel 30 de min si se inchide de ce? cum pot sa schimb timpul pentru a vorbi mai mult?
Mi-am propus ca de cand incepe vacanta de vara intre a 11a si a 12a sa ma las de fumat, si in a 12a sa nu mai fumez deloc. Ce ziceti, pot reusi? (fumez cam un pachet la 4 zile de marlboro rosu)
Ce părere aveți despre liceul Tudor Vladimirescu din București? (Profesori,colectiv,resurse, orar etc)
m-a visat cineva ca am vrut sa ma spanjur intr-un lift?
Hey, mă numesc Marius și am mărimea penisului in erecție de 6 cm și normala de 3 cm Stiu ca este anormal sa ma preocupe marimea penisului la varsta mea dar mi se pare prea mica fata de a unor prieteni...? (mai mult)
Despre apocalipsa...e adevart ca se separa oamenii adica cei morti invie.iar cu cei vi ce se intampla? se zice ca vin ceva ingeri si 7 biserici se va lasa cu razboi..nu prea inteleg iar cu oamenii buni...? (mai mult)
Hey TPU! Am avut cina cu nasul meu care e prof de mate a iubitei mele Dupa masa eu am mers in camera mea sa ma uit putin peste hainele mele sa ma schimb (mo murdarit fratele meu mai mic), iar nasu meu...? (mai mult)
Explica ti mi ce este masoneria cine a facut o de ce a aparut cine este antihristul si fiara antihrist? papa paul al 6 lea este rau? adica de ce se intampla toate acestea si de ce sunt atatea minciuni?...? (mai mult)
Maine am o intalnire cu un baiat de la mine din liceu, vorbim pe mess deja de aproape o saptamana si o zis ca ma place. Iar maine la intalnire cred ca o sa vina cu cativa prietenii. E ceva normal sa vina...? (mai mult)
Ce inseamna sa iti dai parul pe stanga?
Care este media de intrare la liceul Dinu Lipatti? Eu unul fac chitara si pian si nu stiu care este media de intrare sau daca nu are. Stiu ca se va da un test sa vada cat de bine cant dar media nu o ...? (mai mult)
Salut eu sunt Marian si vreau sa ma ajutati cu o problema care a aparut de la o varsta de 10 ani acum am 15 si tot nu pot scapa de prostia asta sa incepepem. Cand fac un lucru nou sau ceva ce am facut...? (mai mult)
Am nevoie mare de ajutor, mi- am pierdut contactele/conv de pe whats app pentru ca mi- am dezinstalat aplicatia si eu am contul facut de pe un nr de tel ce nu- l mai am, acum am un alt nr, o alta cartela...? (mai mult)
Buna pentru cei care joaca lol mi-a aparut game is still in progress si nu stiu ce sa fac. va rooooog ajutati
Vinde cineva tigari de contrabanda in Piatra Neamt?
Buna TPU la facultatea de automatica si calculatoare upt departamentul CTI de la ce nivel se incepe cu programarea? mai exact("0","slab","mediu","avansat")?
Cun fac ca lumea sa nu isi mai bata joc de mine?
Heii TPU. Am fost impreuna cu un baiat si ne- am certat dintr- o prostie. Dupa ce ne- am certat mi- a dat block pe Facebook si mi- a zis ca s- a despartit de mine ca eram enervanta :( Dupa cateva zile...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un parfum barbatesc care sa aiba un miros durabil 5-6 ore?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
adriangrowinglife12 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!