Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Octombrie 2025 sunt:
Imi puteti recomanda un parfum barbatesc care sa aiba un miros durabil 5-6 ore?
am 20 de ani sunt din timis eu sunt putin mai timid și nu am mai avut pana acum nici o prietena si chestia asta ma macina zi de zi si ma streseaza, eu nu prea stiu cum sa ami fac prietena adica...? (mai mult)
Am nevoie sa imi raspundeti URGENT la aceasta intrebare. Daca am toate mediile claselor 5- 8 peste 9 si iau la examen 7 la ambele materii, as putea intra la un liceu bilingv unde media e 6.45?...? (mai mult)
Sunt nelamurit si uimit in acelasi timp deoarece pot face rime pe loc, nu am exersat pentru asta, nu mi- am pus in gand asta, dar pur si simplu, ma gandesc la un obiect, fac o rima imediat,...? (mai mult)
Hei TPU, mi- a iesit ca un fel de cos in zona penisului in partea de jos, prima data cand l- am stors a iesit ceva alb din el iar acum nu mai este asa de mare dar nu a trecut de tot iar cand pun mana...? (mai mult)
Daca sunt exmatriculat de la o ora mai ma primește? Adică sa zicem ma exmatriculează de la Matematica, o sa fiu absent, nu o sa mai pot intra in clasa?
Îmi puteți spune și mie câteva parfumuri bărbătești, să fie ~100-130 lei să aibă un miros foarte plăcut, să fie fresh etc (nu mă pricep).Si că idee am 17 ani.
Spuneți- mi niște "dad jokes" niște glume așa mai seci ca de ex. : Cum se numește o cafea depresiva? - - - DEPRESSO Puteți sa și inventați ceva pe moment nu e bai eu le ascult pe toate...? (mai mult)
Buna TPU am 12 ani dar am fundul destul de mic si as vrea sa imi recomandati niste exercitii va rog
Ce site a fost haickuit acum de curând si a vândut telefoane cu 1 leu?
Ce statusuri as putea pune la o poza facuta cu o colega de clasa? Nu vreau statusuri de dragoste, pentru ca ceilalti o sa comenteze cu "Sa va tina" :)) Deci, imi dati va rog niste idei de statusuri?...? (mai mult)
Imi poate explica si mie cineva cum e sa ai o sora de cruce, care nici macar sa nu-ti vorbeasca? Cel mai rau ma simt ca nici macar nu ma baga in seama...
O profesoara ma obliga sa merg la un concurs si eu nu stiu ce scuza sa inventez ca sa nu merg. Dau FUNDA dar sa nu fie raspunsuri de genul : "Du- te la concurs ca va fi o experienta faina..."...? (mai mult)
Azi iubita mea a dat teza la mate iar profu ei e nasu neu(nu e si profu meu) Anu asta o venit la liceeu meu(nasumiu) Azi vine sa ia cina cu noi ca el s- a mutat in oras in vara trecuta si...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am inteles ca legal ma pot angaja de la 16 ani cu acordul parintilor. Daca vreau sa ma angajez in vara, dar eu fac 16 ani abia in toamna, credeti ca se poate? Dau...? (mai mult)
Cum te poti lasa de jocurile de noroc? niste sfaturi? multumesc
Buna! La postliceala din Arad http://www.scoalapostlicealasanitaraarad.ro din ce se da admitere? Cam ce salariu are un asistent medical generalist?
Buna Tpu.Cum vine asta fetele din scoala noastra au toale de lux propiu vestiar si noi la sport ne schimbam pe hol :((.Mentinez ca directoarea are fete :((. Cand te schimbi pe hol se uita toata lumea la...? (mai mult)
Daca un baiat da cu sutul in posteriorul unei fete cica din "gluma" este lipsa de respect?
Buna! La facultatea, , Vasile Goldis" din Arad, sectiunea MEDICINA, la examenul de admitere se da doar din biologie? http://medicina.uvvg.ro/wp- content/uploads/files/admitere/2017/tematica_admitere.pdf ...? (mai mult)
Dragi oameni, avand in vedere ca plec la facultate in alt oras, am o alegerea grea de facut cu care sper sa ma puteti ajuta: Laptop, telefon sau bicicleta. Voi ce ati alege in locul meu?
Oricat de frumos ar fi un barbat, daca nu se ingrijeste, pentru voi mai este atragator?
Va rog sa cititi tot! Deci fostul mi- a zis acum 2 zile ca ma iubeste dar eu nu am reactionat adica nu i- am raspuns la intrebarea "tu ma mai iubesti"? pentru ca nu am stiut ce sa ii spun....? (mai mult)
Care-i faza cu ciresele? Tot vad glume pe Facebook despre cirese :/
Buna TPU Pune o întrebare Cauta Caută întrebări şi răspunsuri Sport djalexandrual în 14 Mai | djalexandrual a întrebat: Stiti pe cineva care m- ar putea sa gasesc niste semnaturi...? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca s ar putea sa mi fac pun pierce sub buza la 13 ani, sunt din Constanta
Am iPhone 6 si il am de vreo 6 luni, si firu de la casti s-o inegrit ce i-as putea face sa-l albesc?
sunt împreună cu iubita de aproape 2 ani, in timpul asta ne am mai certat, zilele trecute au fost niște discuții, in care zicea sa luam o pauza că are nevoie de un timp sa se gândească,...? (mai mult)
Pana la urma se fac bani aici sau nu
Buna seara am si eu o problema am niste mancarimi de la buric in jos pana la pulpe numai noapte mi- a iesit niste bubite rosii si m- am scarpinat pana mi- a iesit sange nu stiu ce sa fac numai seara se...? (mai mult)
Salutare.Dupa cat timp se inchide o gaura pentru cercel, , folosita, , sa zicem un an? Ma refer strict la lobul urechii in acest caz.In cazul altor piercinguri dupa cat timp are loc, , astuparea, ,...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa îmi fac si eu un tatuaj pe antebrat si as vrea sa vă întreb cat de tare doare pe o scara de la 1 la 10. Si as vrea sa imi lasati niste poze cu tatuaje dragute.
Salutare, am 14 ani, cea mai buna prietena la fel 14 si 2 cei mai buni prieteni ai mei băieți au 14 si unul 14 momentan, 15 in luna iulie=)), eu m- am mutat in alta țara *Germania* si o sa vin acasa...? (mai mult)
Cum pot sa pun o poza pe ecranul de blocare/deschidere pe telefonul Lenovo A536
Am nevoie de ajutor pentru ca am o problema foarte mare de care nu pot scapa. Nu pot sa scap de acest complex pe care il am si anume. "inaltimea". Am aproape 17 ani si am 1.67- 1.68. Stiu ca probabil...? (mai mult)
Am media semestriala 7-8 si vreau sa intru la un liceu din Bucuresti care sa se invete in toate clasele de dimineata. De preferat sa fie in sectorul 4-5.
Am dat cuiva din greseala hide pe messenger la sectiunea favorite. Cum fac sa il adaug înapoi? Mentionez ca nu functioneaza daca vorbesc cu persoana aceea pentru ca vb cu ea in fiecare zi si inca nu ...? (mai mult)
Heii TPU! Cam cate kg pot sa slabesc pana la sfarsitul lunii iunie daca de maine mananc mai multe fructe, legume si fac o ora de sport pe zi? Dau funda
Am o probleme, legata de aspect. Cand eram mai mic nu eram asa urat, dar cu cat am crescut, m- am inaltat si m- am facut mai urat. De fiecare data cand vorbesc cu cineva, evit cat pot contactul...? (mai mult)
Am si eu o problema la mate pentru verisoara mea si nu pot sa o rezolv...intr- un tabel de 3 pe 3 trebuie sa folosesc numerele 12 16 20 18 14 10 8 22 24 in asa fel incat sa imi dea 48 pe fiecare rand si...? (mai mult)
.as dori sa aflu cand se va desfasura examenul de admitere la Liceul de Arte Plastice din Timisoara..si in ce consta probele Multumesc
.as dori sa aflu cand se va desfasura examenul de admitere la Liceul de Arte Plastice din Timisoara..si in ce consta probele Multumesc :>
Heii! Am 1, 53 la 14 ani i sa mai cresc? Este foarte naspa deoarece toata lumea imi spune ca sunt pitică...ce as putea sa fac?
Salut, am si eu problema cam mare, nu stiu ce sa fac, un tigan recent a avut niste glume proaste cu mine sa vada daca imi e frica de el, a vazut ca nu imi e frica si nu prea a contiunat, daca eu sunt...? (mai mult)
Vreau sa trag ceva la xerox, dar foaia e murdara de corector merge?
Ce e de facut daca unii colegi imi fac poze la fund si le posteaza pe snapchat/grupul clasei (in afara de spus dirigintei, pentru ca ma displace)?
Vineri o sa ma intalnesc cu prima mea iubita. Am 13 ani si nu stiu mi- e rusine sa ma sarut cu ea :)) pare funny insa nu, nu e deoarece este prima mea iubita, mi- e frica ca daca o sa ma sarut...? (mai mult)
Hri TPU! Am pierdut o carte de la biblioteca scolii in clasa a II- a...acum sunt clasa a VI- a si nu stiu ce sa fac :( Ce mi se va intampla daca nu duc cartea? Chestia e ca nu o mai găsesc si nu mai...? (mai mult)
Heiii am nevoie urgent de un raspuns! Ce ma fac daca mi-se murdareste slime-ul. Dau funda. Eu ma gandeam sa il pun intr-un balon si sa-l fac minge antistres va rog ajutati-ma
Bună TPU Am si eu o problema. fac solar de aproximativ 3 luni ce- i drept am exagerat putin, in urma multelor ședințe intr- un timp asa scurt. Problema care este mi- au aparut niste pete ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
ElianaSc întreabă:
liliana77any întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?