Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Octombrie 2025 sunt:
Sall. Cum pun floarea la Facebook?
ce pot sa iau in excursie cu mine, gen mancare:... haine:... ghiozdan telefon etc? Va dati voi seama! OFER FUNDA!
Cum pun floarea pe Facebook?
Hei. Pare o intrebare cam stupida, dar. ar trebui sa imi fie frica de liceu? Pentru ca asa simt. Sunt a 8a si nu imi fac probleme pentru materie. Sunt tipul de fata care invata, dar nu sunt tipul de ...? (mai mult)
Stie cineva tiganeste? Vreau si eu vocabular tradus
Va intreb pe voi ca sa iau eu o decizie ce e in majoritate aleg Voi ce ati alege dintre locul de munca de mult visat adica de la 12 ani cu un salariu foarte mare si cu apartament pllatit de...? (mai mult)
Cum să mă răzbun pe o colegă de clasă?
Ba fratiolor, ma dor ochii rau. Stiu ca e de la cox, da faza e ca imi traba un dentist sa imi faca prescriptie pentru picaturi de pus in nas, ca nu mai aud bine. Va pupa fratele vostru Tedur.
Cum îmi pot face părinții sa-mi cumpere un telefon IPhone 6? Nu cred ca merge cu lingușeala
Salutaree! Cum ppt sa fac sa devin si eu mai populara? Adica sa am mai multe like-uri, macar 100 de like-uri, sunt de ajuns. Vreau sa fiu mai cunoscuta.ce fac?
Vreau sa ma apuc de blog. Ceva sfaturi? Si ce site recomandati? Eu as vrea sa scriu diferite texte pentru adolescenti. Rezolvari la majoritatea problemelor care apar in viata unor adolescenti si alte...? (mai mult)
Heii TPU! As putea sa slabesc 7 kg pana la sfarsitul lunii iunie? Daca da, cum? Dau funda
Salut, TPU! Mai pun intrebarea asta de enspe mii de ori, pana pot gasi si eu un raspuns care sa ma motiveze, frate, dar tare! :)) Vreau sa dau la stiinte ale naturii, dar nu prea stiu cum e. De acel...? (mai mult)
Salut, cum prepar tantum rosa gen sa primesc efectul ca un drog
Buna,știe cineva niste replici dure pe care le pot spune celor care mă întreabă "cum e acolo sus" sau câți metri ai?
acum o luna am cunoscut o fata, frumoasa draguta. Mi- a trimis ea cerere pe Facebook dar initial nu am acceptat- o vazand ca era din Botosani. Nu am probleme cu ei doar ca imi e frica de zona respectiva...? (mai mult)
Salut, nu mi se incepe menstruatia deja de 3 zile si ma ingrijorez foarte tare, mentionez ca am avut relatii sexuale in urma cu 2 saptamini, dar am folosit prezervativ, parintii nu stiu de acest fapt...? (mai mult)
Salut, am o problema cu un Samsung galaxy s2 si tot imi apare de vreo saptamana mod masina activat si dezactivat. Dar nu stiu cum sa il repar, l.am si resetat de cateva ori, dar degeaba, ecranul se...? (mai mult)
Am 14 ani si vreau sa stiu daca i-au si bani la competitii de motocross.Ce premii sunt.
As vrea si eu formule magice :D(de ex: abra ca dabra....sesam deschidete) Multumesc! :) :) :) :-bd
Salut Deci asta trebuia sa fie o intrebare dar nu o sa fie Daca cineva care nu prea are viata sociala are nevoie de ajutor ( sentimental, psihic etc ) sunt aici din aceleasi motive Practic viata...? (mai mult)
Ce pot scrie pe un tort de banchet de clasa a 8a?
Pot sa eu mai trag daca mi-am dat drumul?
Cum îţi dai seama că un coleg de clasă te place? Care sunt semnele cele mai evidente? 1. Poate să nu vorbescă cu tine la şcoală, iar în afara şcolii să vorbiţi destul? 2. Dacă ...? (mai mult)
Hei TPU am o mica mare problemă sunt la o școală din uk de 3 luni eu nu stiu sa vorbesc dar totusi am nivelul(gen notele) excelent cum naiba? Si ai mei se poartă urat cu mine din motivul ca cică...? (mai mult)
Scuzati daca am ales categoria gresita dar cum pot avea un sentiment de deja"vu? cum pot avea acel sentiment? nu l- am avut niciodata nu am avut niciodata acel efect si eu uneori nu mi amintesc visele...? (mai mult)
deci mereu cand ma uit in oglinda si mi se pare ca sunt frumos. imi gasesc un motiv sa cred ca nu arat. problema mea e asa, mereu cand ma uit in oglinad, ma vad bine, dupa in acelasi loc ...? (mai mult)
De unde as putea cumpara in Galati un fidget spinner? Exista un astfel de magazin? NU ONLINE
Salut, TPU. Eu sunt Crain si am o intrebare, desigur..Sunt clasa a X- a si facem la chimie, chimie organic..Eu NU AM INTELES NIMIC (nici din clasa) - _- + nu ma intereseaza sa o invat, dar am un 4...? (mai mult)
Am fumat prima oara, din curiozitate, 1 pachet de tigari de 0.7 in 4 zile. Apoi m- am lasat. Recent, am fost dupa Paste cu niste colegi printr- o excursie, si am fumat timp de o saptamana cate jumate...? (mai mult)
Help! Acum cateva minute am avut o chestie ciudata rau! Incepeam sa respir des, sacadat, si simteam o frica mare de parca cineva voia sa imi faca rau.Dar pur si simplu stau in pat.Imi batea si inima.Pur...? (mai mult)
I-am dat dirigintei o scutire pe tot anul scolar 2016-2017 dar nu vrea sa-mi motiveze absentele pe motivul "nu exista o astfel de scutire" ce fac?
Cum pot descarca wattpad pe telefon de la firefox OS? Am incercat, dar nu a mers.....si mai rau este ca la genul ala de telefoane nu e magazin play, ci marketplace....si in aia nu- i niciun wattpad ...? (mai mult)
Stiti vreo aplicatie sau un site unde iti poti face prieteni virtuali(e-friends), gen adolescenți de vârsta mea (am 14) Nu stiu daca e categoria potrivita. FUNDA
Cu ce medie se poate intra la bio-chimie?
Mi- am pus de vreo 2 luni jumate pierce în buric, și mna încă mă mai doare, încă mai e roșu. dar mda știu că refacerea durează până la 6 luni. dar întrebarea mea este. aș putea ...? (mai mult)
Am un coleg in scoala care imi spune Carl pentru ca a primit pe Messenger de la Facebook niste mesaje jignitoare. Acel Carl sau Karl avea distribuita o postare a unuia dintre profesorii mei de la scoala....? (mai mult)
Spuneti-mi ce servere de minecraft sunt cu assasin
Sunt băiat si de obicei ma joc prinselea prin la scoala...mereu eu fug după o fata de care îmi place.Nu stiu Daca ei ii place de mine. Daca mai sunt odata singur cu ea ce ar trebui s afac?
Saluatare tuturor, am făcut un atestat ( nivel 4 ) cu Impozitul pe profit. Din câte am citit pe net textul trebuie scris cu un font de 12 iar titlurile etc. pot fi scrise cu font 14. Ca să- mi iasă...? (mai mult)
Stiu ca nu are legatura cu ce e aici dar am nevoie de ajutor pentru o prietena. In curand implineste un an de relatie si vrea sa i faca o surpriza iubitului ei. Nu va rog decat sa scrieti pe o foaie...? (mai mult)
tot caut o melodie de ceva vreme, stiu doar partea de inceput si suna cam asa: "Uno nove nove uno, uno nove nove uno"...ii cantata de ceva rapper italian parca. As fi recunoscator daca ...? (mai mult)
Voi ce părere aveți despre Iuliana Beregoi?
Cum pot face bani ușor? P.S. Nu sa fac bani pe net, ca am 11 ani si nu știu cum...
Gen am mai auzit de "Bahoi te lasă rece" și nu știu ce înseamnă guys, helppp
De curand am pus o intrebare despre o fata pe care o plac si chestii de genul si v- am cerut parerea, cum sa ii zic ca o plac. I- am zis si cred ca regret, A zis ca sunt dragut, dar nu e coplesita inca,...? (mai mult)
Stiu sa joc poker dar nu asa bine..cum se joaca la cacealmea? la prima carte? pe 3 carti>>? care e chinta roiala, cea mare, cea mica, cea sparta? care este careul? cum sa fraieresti chestii de genu..heeelllppp...? (mai mult)
Hei Deci incep direct Am ajuns sa nu mai am prieteni Stiu ca suna ciudat dar cam asa e, totul a inceput cand am terminat clasa a8- a (anul trecut) fiecare pe drumul lui, eu l am ajutat pe un coleg...? (mai mult)
Luna asta nu mi-a venit ciclu,dar ma doare foarte tare burta,spatele...Ce se intampla? Apropo, am 12 ani si sunt virgina... Urgent!
Sall, va rog sa cititi cu atentie, astept sfaturi, nu injuraturi si alte comentarii naspa. Totul a inceput cand m- am mutat la un alt liceu, eu in generala, eram bufonul clasei, n- avem nici o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
ElianaSc întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!