Ce surse de incalzire a locuintei sunt cele mai sigure? Nu conteaza pret
Salut Tpu.Am o intrebare, la sarutul frantuzesc cand saruti ii.bagi limba in gura,sa tie,si dupa va atingeti buzele, dar limba din gura fetei cand trebuie sa o scoti? Dau funda
Ce parere aveti despre aceste tatuaje? http://imgur.com/a/zN2Mf http://imgur.com/a/ofp5V http://imgur.com/a/wnqSl P.S: Sunt baiat.
Hey Am mai pus întrebarea asta dar am primit 3 răspunsuri diferite. Am 1.54 și 54 de kilograme la 15 ani. Care e greutatea ideală? Vreau să slăbesc până la vară. Mi- am impus niște reguli ...? (mai mult)
Help Luni mi am dus pisica la sterilizat. Când am luat o am observat ca a fost tăiată pe spte (pe o parte) Nu a mâncat 3 zile asa ca am dus o la veterinar și i- a dat 2 inflamatoare și a început...? (mai mult)
Doare la baieti prima data?
Am o obsesie si vreau sa stiu daca e grava : Imi urasc culoarea parului si a ochiilor, (brunet/caprui) Daca as avea posibilitatea as face operatia de schimbare a culorii ochiilor dar costa 10.000...? (mai mult)
Daca filmezi cu selfie stik de ce nu se aud sonorul?
Am 14 ani fac 15 in vara, am 1.60- 1.70 (nu stiu exact, pana in 1.70) si am 42 kg vreau sa ma ingras la picioare si la fund. Ce sa fac? Mananc cand vreau, cat pot. Exercitii fizice nu fac,...? (mai mult)
Poate cineva sa- mi spuna la tractorul fiat 1180 comanda distribuitorului este blocata pe ridicare, cilindru ajutator simplu circuit nu coboara doar daca desfaci conducta la cilindru se poate debloca ...? (mai mult)
Cum sa faci bani la 16 ani?
am 13 ani jumate asi dori sa imi incep viata sexuala.Este ok?
Am si eu o problema cu parul cand dau cu sampon si ma frec se incurca firele si nu mai pot misca degetele sau cand ma sterg cu prosopu la fel se incurca firele rau de tot daca tin mana pe par si fac cercuri...? (mai mult)
Hei.De ceva timp a început să mă ia amețeală când mă ridic de jos.Pentru câteva secunde, se face negru in fata ochilor și amețesc si mă doare capul. Dupa asta îmi trece, adică nu persista,...? (mai mult)
Salut TPU De ce toata lumea vrea sa aimba kendama si penyboard si de ce sunt toti copii (majoritatea fanilor) din primara pana in gimnaziu asculta satra benz si killa fonic si ce e asa de interesant la...? (mai mult)
De ce penny bordul trage intr-o parte poate ca este strins prea tare? va rog frumos raspuns sau dati-mi sfaturi
ma numesc Claudia, si am 17 ani. Prietenul meu este major. as vrea sa ma mut cu el impreuna in alt oras, dar parintii nu sunt de acord, asa ca vreau sa 'fug' de acasa. Ai mei ma ameninta cu...? (mai mult)
Am i relatie cu cineva. Eu 19 ani, el 23 de ani. Problema este ca el sta prea mult in jocuri, se joaca prea mult LOL si cu mine nu petrece timp. Intre noi sta lol- ul momentan, in timp vedem ce e intre...? (mai mult)
As vrea sa știu ce as putea face sa nu mi se mai usuce copacii în jocul hay Day!?
Am 18 ani si multi prieteni dar si fete imi spun ca ma port copilaresc încă, si cam asa este. Cum m.as putea maturiza sau schimba asta?
Salut azi am incercat sa merg pe penebordul meu placa e strinsa dar nu pot ruli cand rulesc el se duce intr-o parte mersi mult pentru ajutor vreau niste sfaturi
am 14 ani si sunt clasa a 8- a. Sunt la inceput de drum, ce ar trebui sa ma preocupe in aceasta perioada, ce ar trebui sa fac in timpul liber? ( va rog nu raspundeti chestii de genul "Invata...? (mai mult)
In toamna voi incepe liceul la timisoara.eu sunt dintr- un oras mai mic si voi sta in internat.as vrea sa stiu cum e la internat.eu voi merge ori la colegiul banatean ori la c.d loga ori la pedagogic.as...? (mai mult)
am 14 ani si multe alunite si la vedere,pcioare, maini...Reprezinta un defect? Si unde le-as putea scoate?
Un baiat ma place 100%. Ii zic ca si eu il plac dar na, ce ma fac? Sau cum sa ma comport cu el sa fim impreuna? Am 12 ani.
Voi cum va relaxati :D?
Hei TPU sa te masturbezi e pacat?
stie cineva personajul acela pe care il imita Bendeac la In puii mei care venea el mereu cu cartea aceea in mana si citea de acolo. dadea cu ea de masa mereh si venea un efect de stiri...? (mai mult)
Am o curiozitate. Am 13 ani, sunt clasa a 7- a si penisul meu(ce ciudat suna pana acum) are 16.5 cm in erectie aproximativ si cand nu este erect are 7- 8cm. Am vorbit cu baietii din clasa despre...? (mai mult)
Sper ca aveți timp sa citiți și sa mă ajutați, sunt data peste cap complet..scuzați categoria! Sper sa acopăr toată povestea și sa nu omit nimic! Deci eu îmi petrec verile la mamaia mea...? (mai mult)
As vrea sa imi iau o kendama, imi puteti recomanda una buna pe care o stiti sau sa imi recomandati una din astea: https://www.sweetskendamas.ro/produs/cooper- eddy- pro- model/ https://www.sweetskendamas.ro/produs/kaizen-...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum sa fac cand pun un videoclip in colajul viva video sa se auda videoclipul fara muzica de fundal cand ruleaza videoclipul din colaj FUNDA
De ce toată lumea mă ignora? Eu nu le- am făcut nimic... Azi am fost la o prietenă și erau mai multe fete. Ce credeți? Niciuna nu m- a băgat în seamă. Fata care a fost mereu in centrul atenției...? (mai mult)
Care-i faza cu ~own~? Adica pe Facebook cand dai la pozele pe care le postezi own + tagg la 100 de pers
Https://youtu.be/4g1WFs2KbIw Cum se numeste prima melodie? Pls
Cine imi poate da follow pe insta sau musical.ly? Dau nume in privat Va rog la scoala colegii isi bat joc de mine ca nu am urmaritori si nu am pe cine sa rog ca nu am prea multi prieteni va rog va dau...? (mai mult)
Vorbesc cu un baiat ..care il cunosc de pe la sfarsitul lunii ianuarie este din liceu de la mine. Problema este ca vorbim foarte mult pe Facebook insa in schimb la liceu nu ne salutam practic...? (mai mult)
Va rog ajutoor.Am vorbit cu cineva pe Facebook, foarte suspect.A zis ca omoara lumea, si a vrut poze cu mine, a zis ca se mastu_rbeaza, si multe, si a zis ca poate orice despre mine, a dat cerere prietenilor...? (mai mult)
Buna ma poate cineva ajuta cu acest program in C? Sa se codifice un text dat afisind in locul fiecare litere codul ei ASCII.Sa se afiseze textul codificat cu un spatiu intre coduri si 3 spatii pentru ...? (mai mult)
Ma poate cineva ajuta cu acest program in C? Intr- un text dat sa se inlocuiasca o litera data cu alta litera data de la tastatura. De exemplu:Date de intrare text abracadabra litera inlocuita:c ...? (mai mult)
Salutare am router wifi tp-link si vreau sa pun un numar maxim care pot se conecta pe routeru meu? cum pot sa fac asta?
De ce ma respinge toata lumea?
Daca m- am decolorat in cap pentru a- mi face suvite blonde pe data de 30 septembrie 2016 si vreau sa ma decolorez din nou cam prin iunie anul acesta o sa am probleme? O sa imi cada parul din...? (mai mult)
Am aruncat din greșeală la gunoi un bilet câștigător la pariuri, dar am o poză clară cu biletul, cu codul de bare cu tot. Mai pot face ceva sa scot banii?
Daca am cercel in urechea stanga voi ce ziceti sa imi pun si in urechea dreapta? Sunt baiat si am 18 ani. Voi ce parere aveti? ce sa fac?
Fetelor cum v- ar placea să arate un bărbat pe care voi lați considera atrăgător? Și mai ar fi o întrebare care ași vrea să răspundă doar fetele: Vă place culoare negru (cea mai închisă ...? (mai mult)
vreau să vă rog să îmi dați soluții pentru un fund mai bombat, pentru- că îl am extrem de plat, și lumea mă critică, PLUS mai sunt și slabă deja m- am săturat să aud asta, până...? (mai mult)
La scoala trebuie sa mergem pe 2 sau pe 3?
am 11 ani și mi-a venit ciclul luna trecuta pe 7(martie). Când o sa îmi vina iar? Ce am voie sa mananc/fac? (nu locuiesc cu nici o fata)
Am o problema, cand vin de la joaca sunt niste baieti care cand ma vad incep sa faca misto de mine ce sa fac? imi vine sa nu mai ies pe drum sa nu mai faca misto, nu ii suport! P.S: am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!