Cine imi da si mie link cu episodul din pariu cu viata din sez 1, cand 5 fete sunt rapite si duse intr-o padure. funda
ro. sâmbătă mă duc la ziua unui prieten și nu știu ce să-i cumpăr de ziua lui. Face 15 ani. Dau fundă celui / celei care lasă un răspuns bun!
Fetelor cind sintem pe Stop...adica cind avem ciclu e bine sa facem educatia fizica?
De ce nu imi merge cablul de date can dil bag in telefon se aude un zgomot dar nu apare nimi nici in telefon nici pe calculator ce trebuie sa fac?
Ce parere aveti despre fetele sensibile si timide?
Heii lumee! Ştiţi vreunu dintre voiii, cum se face un vlog, adică ce trebuie să faci, dacă trebuie să ai pe cineva să se ocupe. etc? Hmm, nu ştiu de ce să mă cam apuc :)).
Deci mi-am schimbat numele de cateva ori la facebook iar acum nu mai merge. Oare ce are si cum as putea sa-l schimbbbbb din nou?
Am mare nevoie de ajutorul vostru! Acum cateva zile am cunoscut o fata prin intermediul prietenei varului meu. Dupa 2 ore a inceput sa imi placa de ea... Acum vorbesc cu ea pe messenger, dar...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare stau cu 2 fete si una e in Germania si una in Romania pe care sa o aleg
Cum trebuie sa-ti ingrijesti parul pentru a creste repede, dar in acelasi timp sanatos?
Cum aflu parola si username de la internet? am internet de la rds rcs si am pierdut contractul!
Salutare cine stie trupe de punk-rock gen rise against?
Ce pantofiori de toamna si ce bluzite cu maneca lunga imi recomandati pentru inceperea scoliii? ( 17 ani)
Heii TPU :) Am vazut la cineva o bratara groasa din guma alba [transparenta putin] cu niste cercuri albe colorate: galben, albastru.rosu si alb. Ce semnifica si unde gasesc? :D Please help me!...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un sfat.Prietenul meu cu care sunt de 1 saptamana ma va scoate in oras.El vrea sa iesim undeva sa mancam ceva dulce, dar eu nu pot manca nimic.Am un regim strict pe care- l respect,...? (mai mult)
Era un joc cu un cerb in padure care se lupta cu oamenii cred:-? si aveai diferite arme, doar ca nu mai stiu cum se numeste.Ma puteti ajuta?
AM O MARE PROBLEMA:Nu suport rosiile si ardeii(excluzandu- i pe cei mici si iuti).Pur si simplu cand simt custul ala aproape ca vomit(chiar era sa vomit)...deci eu pana la cei 12 ani ai mei nu am mancat...? (mai mult)
Imi place de un baiat sau mai bine zis il iubesc... Mereu cand il vad ii vorbesc sau ii aud numele simt ca mor, imi bate inima foarte tare! As vrea sa il uit dar mereu il zaresc prin ...? (mai mult)
Buna ce sa aleg dintre Samsung Galaxy Fit si Nokia C5-03? funda! va rog niste pareri si ce ati alege dintre Android si Symbian?
Credeti ca Arnold Schwarzenegger are 288 kg in aceasta poza de pe acest site:http://filmsi.ro/stire/820/13-citate-amuzante-apartinand-lui-sly-si-arnold-din-timpul-conferintei-de-presa
Unde pot gasi poze de genul asta https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453529004681484&set=a.346734922027560.85719.346734672027585&type=3&theater Dau funda :*
Cum sa fi mai dura? Afica sa nu te apuce plansul din orice prostie?
Hey.Este ciineva de pe aici in Gh.Airinei/Pttr?
Cum se pun castile [ de la telefon ] in urechi, ca sa arete bine, avand in vedere ca una este mai scurta si una mai lunga?! :p
Cine stie de unde pot sa citesc online sau sa descarc in calculator seria Academia Vampirilor, si Vampiri din Morganville in romana? Funda
Hei :D Cine stie niste carti/filme in care actiunile se petrec in desert?
Hei. Imi dati si mie, va rog frumos niste statusuri noi? Cele mai noi. Funda. Multumesc!
Ce inseamna "the vain" si "vas happenin"? FUNDA
Buna TPU Este normal ca la 13 ani sa sint arsurii la sani(si dureri cand ma lovesc?)sa-mi fac griji funda
Ce este lumina in literatura?
Este mai bine sa citesti cu voce tare sau in gand?
malaiul chiar este bun pentru puncte negre?
Cum as putea scapa de blbaiala?
Salut, iti place numele tau REAL daca nu cum ai vrea sa te cheme?
Cum pun un cabinet dupa ce curat locu la kapi hospital?
Buna TPU. Am si eu o intrebare. De ce cind observ ca unui baiat ii place de mine imi pierd ineteresul?
Dupa a XI-a se cumpara manualele?
v- as fi recunoscatoare daca m- ati ajuta pe facebook in partea stanga e chatul cum pot sa fac sa- l vad... vreau sa vad cine e on sau nu ce trebuie sa fac sa- mi apara din nou?:(:(:(:(:(: multumesc:*...? (mai mult)
Cum atragi atentia? In sensul bun al cuvantului.
cine ma poate ajuta si pe mine cu niste nume pentru Facebook!. Numele meu este Timeia... mi se mai zice Time sau Timi! Cele mai stralucite idei. Funda!
SALUT TPU am auzit la emisiunea D-Paparazzi o melodie si nu stiu cum se numea suna ceva de genu mi amor mi amor si parca era cantata de o fata
Salut acum 2 zile mi- am facut o gaura in urechea dreapta pe langa cea care o aveam de cand eram mica, vreau sa stiu daca se va infecta si cam in cat timp? Mi- am facut- o singura acasa ( inainte sa ...? (mai mult)
Buna,cine este idealul vostru si de ce? POate fi actor, actrita sau oricine altcineva.
Salut. Cum se rezolvă urătorul calcul: 1 * 2 * 3... 2005 + 1000. Scuze daca am greșit categoria. Dau fundiță. :)
Am o intrebare : Pe taraf tv e o reclama la un site www.costumededansatoare.ro si cand pune reclama se aude o melodie Daca o stiti puneti un link iar eu dau funda.
am o problema si sper ca ma puteti ajuta. Nu mi se aude muzica si nimic altceva la calculator. Boxele stiu sigur ca merg dar de ce nu se aude nimic? E ceva din calculator setat aiurea, dar ce? ...? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot face rost de un program de editat sau ceva, pe care pagina asta il foloseste pentru a pune pisicile astea aici? Va rog mult, e important! Funda + vot https://www.facebook.com/photo.php?fbid=368034656605424&set=a.288958721179685.68638.277055305703360&type=3&theater ...? (m
Cum sa trimiti o poza pe facebook asa ca pe yahoo? Dau funda, multumesc
Cati cm mai pot sa cresc in inaltime daca am 16 ani? ( de saptamana viitoare voi face antrenamente de atletism). in momentul asta am aprox 1.65. Va rog sa raspundeti cu seriozitate!
Vreau sa imi dezactivez casuta vocala dar oriunde as da imi spune ca este inactiva dar cand ma suna cineva sta maxim 10 apoi il prinde casuta deci ce este de facut? FUNDA :o
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!