Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Octombrie 2025 sunt:
Fratilor, cine ma poate ajuta? Caut de ieri si nu gasesc 2 faze. Una in care spune: Persoana apelata nu este disponibila momentan. si inca una cu: Pentru sanatatea dumneavoastra consumati zilnic fructe...? (mai mult)
Buna TPU. as dori sa- mi dati cateva sfaturi. un fost coleg de clasa mi- a propus sa ma combin cu el si cred ca face misto. ce sa fac? sa ma combin cu el? poate vorbeste serios si nu la misto. astept raspunsurile...? (mai mult)
Sa vedem cine stie :De ce este scris basmul "Luceafarul" in versuri?
As vrea sa imi fac o astfel de poza pentru pagina mea si sa o pun la COPERTA http://www.facebook.com/photo.php?fbid=446529235391613&set=a.367966613247876.86026.271124596265412&type=1&theater( este doar...? (mai mult)
Nici nu stiu cum sa incep..sunt in depresie de mai bine de un an jumatate.Problemele mele de sanatate se inrautatesc din cauza asta.Mama mea mi- a facut programare la un psiholog, insa eu nu cred ca are...? (mai mult)
Daca sterg pe cineva din lista de prietenii de pe facebook ii apare persoanei respective? adica o sa informeze la notificari sau pur si simplu cand aceea persoana va intra pe profilul meu isi va da seama...? (mai mult)
Aceasta intrebare este legata de Minecraft.Am versiunea Minecraft 1.7.3. Si nu stiu cum sa fac sa- mi mearga in multiplayer.Dau funda! P.S : Scrieti niste servere romanesti daca se...? (mai mult)
Sall TPU, astazi am vazut pe net ca scoala ar incepe tot pe 17 dar trebuie sa ne ducem si pe 15 la scoala pentru festivitatile de deschidere voi ce stiti? (http://www.gandul.info/news/noul- an- scolar-...? (mai mult)
ma afecteaza cu ceva daca bea mai mereu ice coffee? am sub 18 ani.
Heei TPU! Am si eu o problema. Am primit un iphone 3gs cadou de ziua mea si sincera sa fiu nu prea stiu sa- l folosesc. sper sa nu sune stupid dar la camera nu exista auto- declansator? Sau trebuie sa ...? (mai mult)
Buna TPU Mi- a spus o prietena sa imi comand si eu o cartela Free sim de pe orange.ro. Am comandat dat nu stiu daca este gratis sau trebuie sa platesc sau daca am net pe ea? Va rog un raspuns Dau Fundaa!:*...? (mai mult)
Foloseste cineva "crema midollo&placenta"? Este buna? Ti se ingrasa parul la prima utilizare? Trebuie aplicata si la radacini? Cat mai multe detalii va rog.
vreau si eu un nume frunos pentru o pagina de pe facebook.plz..funda:)
Vreau si eu niste status! :* De invidie adica unele pers ma invidiaza :D ..va dati voi seama;)
:) Vreau sa ma tund in urmatoarele zile...si chiar nu am nici o idee :- s! Eu vream cam asa : http://cdn.vogue.com.au//media/images/6/5/8/2/0/658271- 1_mp.jpg dar nu stiu cum sa- i explic...? (mai mult)
Mi- am creat de curand o pagina de facebook, Love Horses se numeste, dar nu prea am like- uri. Ce as putea face sa primesc mai multe? Am pus bancuri, poze cu cai, dar si cu alte animale, mi-...? (mai mult)
Hei TPU,am o intrebare pentru fete, voi cum va imbracati si coafati in prima zi de scoala?(ce tunsoare aveti?)
Va rog sa ma ajutati.Imi doresc foarte mult sa dau la liceul militar din Campul Lung Modovenesc insa ce medie trebuie sa ai din clasa 5 pana in clasa 8 sa intri?
Buna TPU am un Samsung galaxy mini si as vrea sa ii descarc ultima versiune de soft.problema e ca la descarcare im cere sa aleg modul in care vreau sa- l descarc adic prin wi fi sau prin 3g. mentionez...? (mai mult)
Sualut! De aproximativ un an am o pietre la sani (sunt baiat ). Stiu ca aceasta problema este fireasca la baieti de varsta mea, dar este enervanta. Cine stie cum sa scap de aceasta problema? (funda!)
Salut Pretenasii! Deci cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata, cum sa intru in gasca lor...etc.Deci gasca aia s- a cam destramat si acum ea sta numai cu o fata si o vad cam rar ...? (mai mult)
Sall. Merg anul asta la Seminarul Teologic in clasa a 9- a la patrimoniu si nu stiu exact ce caiete imi trebuie.Am facut o lista:1. Biologie:1 2. Socio- umane:1 3. Matematica:2 4. Chimie:1 5. Geografie:1 ...? (mai mult)
Care este filmul vostru preferat si de ce? povestiti pe scurt si fara deznodamant. funda
Cum sa scap de Acnee, app am 14 ani,si tot imi fac masti naturiste, imi dispar apoi iarasi imi apar ce sa fac?
Heii la toata lumea, Unde pot gasi video, in care invat sa impletesc bratari in 3?(nu bratari ale prieteniei). Dau fundita+cerere de prietenie FARA BRATARI ALE PRIETENIEI! 1
Buna TPU.Am aflat de la prieteni si pe propia piele ca metin2ro devine o depdendenta a oamenilor. Este adevarat?
mi se spune addesea ca sunt grasa am 1.54 si 42 kg. Ce parerea aveti?
Heii :) Cine imi spune si mie niste lucruri despre broastele testoase? De exemplu Broasca testoasa de apa traieste si pe uscat. sau exista broasca testoasa de apa si uscat? si orice alte delatii despre...? (mai mult)
Buna imi spuneti si mie va rog unde pot vedea x factor din america FUNDA
vreau sa stiu cand este deschiderea la scoala(sambata sau luni)in pitesti?
Buna TPU am o pagina de facebook http://www.facebook.com/anutzapisicutza99 iar ea a fost furata. Cine stie cum o pot recupera inapoi!
Ce credeti se ieftineste decodarea la iphones 4s pana la iarna?
Vreau si eu niste filme gen Project X si American Pie care merita vazute.
Este legal sa descarci muzica de pe youtube cu "yotube convert" ala online...pentru ca mi-au zis cateva persoane ca nu ar fi. ceea ce mi se pare un pic ridicol asa ca intreb si eu aici.
Stie cineva daca Placa de indreptat parul PHILIPS HP8342 este buna de ceva?
(scuzati categoria) Cate puncte trebuie sa ai sau ce trebuie, mai exact, sa faci pentru a deveni membru senior pe TPU? Funda :)
Papanasi cu branza sau cu gem *de prune,mure, zmeura etc...*?
Va rog frumos sa ma ajutati ca am mare nevoie imi spune sa alcatuiesc scurte enunturi in care cuvintele : v, ti, imi, ne trebuie sa fie pe rand, pronume reflexive si pronume personale ...va rog ajutati-...? (mai mult)
Stiti site-uri unde gasesc poze foarte rare cu LaLa Band?
Frateee ce plictiseala e pe aici. Majoritatea pun intrebari stupide. Eu prefer sa imi las id-ul si poate ma aleg cu lume normala in lista. so add; addictive_alex Peace.
Uitati care e problema mea : Vreau sa instalez windows 7, pentru ca imi merge fff greu calculatorul. Si fac pasii, iar cand ma pune sa aleg dintre C si D si jos apare NEXT, iar eu...? (mai mult)
Am ascultat acum 2 saptamani o melodie... Ceva de genu: " Ok, Ok, Ok, Ok"! Bine suna cam comic doar Ok, dar asa era si vroiam sa va intreb daca stiti melodia. Dau FUNDA si VOT!
Daca vizitezi o fata pe care o iubesti, o sa pari ca un disperat? :\
Tu care crezi ca sunt asemanarile si deosebirile dintre oameni si animale in ceea ce priveste rautatea sau agresivitatea? urgent! funda!
Imi pueti da si mie un cont Imvu bun plz al meu nu mai merge! Dau funda... P.S sa aiba ceva pe el
Kakasi si-a omorat cel mai bun prieten? si daca da pe cine ca am vazut ca are ochiul calendoscopic
Salut am un router Linksys WRT54GC si cred ca e ars adica nu stiu sigur cand il bag in priza nu se aprinde nici un beculet si se aude un suiet in el! Daca ma puteti ajuta! Funda! SCUZATI CATEGORIA!
Fetelor voua v-ar place un baiat care canta la chitara chiar si din voce?:D
Hey baieti! Ce gasiti voi atractiv la o fata? Cu ce va atrage, cum va place voua sa arate iubita voastra, sa se aranjeze? Ce gasiti sexy la o fata? Pot raspunde si fetele...cum pot arata ele atragator...? (mai mult)
Poti scrie povestea "seminte de cabane" de Phiilippe Lechermeier si Eric Puybaret sub forma de versuri? dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
liliana77any întreabă:
ElianaSc întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!