TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
SimonaNicoleta20
în 14 Martie 2024 | SimonaNicoleta20 întreabă:

Bună seara, acum ceva timp i- am spus unui băiat ca îl plăceam și el m- a refuzat ok, am înțeles, dar el se ia de mine aiurea și ma hărțuieste prin simplu fapt ca ma obliga să am o relație...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 14 Martie 2024 | Ade4ever2389 întreabă:

Salut! Vi se pare normal faptul ca unele persoane, printre care si eu, se indragostesc de caractere anime? Primul de care mi- a placut si inca imi mai place e Killua. Sa va povestesc cum m- am indragostit...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sectretul2010
în 14 Martie 2024 | Sectretul2010 întreabă:

Hei, am 13 ani și sunt extrem de pasionat de hairstiling, îmi place foarte mult sa fac coafuri, as vrea sa îmi spuneți 4, 5 locații din București pentru cursuri pentru adolescenți va rog

4
Răspunde Raportează
Alexandraada0011
în 14 Martie 2024 | Alexandraada0011 întreabă:

Buna ziua..am o întrebare.Ce trebuie făcut pentru a face dosarul psihologic pentru a nu rămâne copilul repetent? Care sunt pașii de urmat sau unde trebuie să mă duc?

1
Răspunde Raportează
nbdnfks283
în 14 Martie 2024 | nbdnfks283 întreabă:

Poti pune frane pe disc la un bmx si daca daca exista roata speciala sau frane speciale sau se pot folosi cele normale?

0
Răspunde primul Raportează
ilievasile
în 14 Martie 2024 | ilievasile întreabă:

Acum catva timp am fost prins furand dintr- un supermarket, am fost dus de politie la sectie (aceasta actiune fiind prima data) a scris pe un calculator tot ce s- a intamplat povestind eu si mi s- a zis...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 14 Martie 2024 | nyoentox2002 întreabă:

Am și eu o întrebare! Știți locuri de munca pe Brașov cu cazare gratuita? dinafară de moveos! De exemplu am mai avut cazare gratuita la Spartan, cineva a avut la Profi

2
Răspunde Raportează
iuliboss1
în 14 Martie 2024 | iuliboss1 întreabă:

Eu am acumulat vreo 45 de absențe in tot anul școlar, le mai pot motiva? Si dirigintele mi-a zis că o să mă exmatriculeze

3
Răspunde Raportează
annabananiera
în 14 Martie 2024 | annabananiera întreabă:

Salut, ce se întâmplă dacă nu pot merge la liceu la care am fost repartizat?

1
Răspunde Raportează
MihaiCiupercovici01
în 14 Martie 2024 | MihaiCiupercovici01 întreabă:

Sunt băiat, vreau să dau la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. Aș vrea să știu, vă rog frumos, în ce constă proba ginecologică

1
Răspunde Raportează
MihaiCiupercovici01
în 14 Martie 2024 | MihaiCiupercovici01 întreabă:

Sunt băiat, vreau să dau la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. Aș vrea să știu, vă rog frumos, în ce constă vizita la Ginecolog

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2024 |

Iubita termina a 12 a ar fi în legura dacă se duce la cabană cu liceul 2 zile sunt în jur de 100 pers

4
Răspunde Raportează
rumi36
în 14 Martie 2024 | rumi36 întreabă:

Salut TPU. Am dureri abdominale mari de vreo 5 zile care nu au trecut cu toate pastilele pe care le- am luat (recomandate de medicul de familie). Medicul mi- a facut programare abia saptamana viitoare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robert661
în 14 Martie 2024 | Robert661 întreabă:

Buna TPU, am fost in Barcelona si am dat de un weed shop, am fumat si dupa 2 zile am venit in Romania, as vrea sa merg la niste analize de alergii, se va putea depista faptul ca am fumat iarba?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2024 |

Salut TPU! Care este părerea voastră? Am 16 ani, am început sa beau tărie în fiecare zi când ma trezesc(maxim 500ml), nu merg foarte des la liceu, îmi e frica sa ies din casa ca poate se ia cineva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 14 Martie 2024 | anonymus005249 întreabă:

La baile din cămine la băieți exista perdele sau te vad toți în pușca goala când te speli?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2024 |

Vreau sa merg la majoratul prietenului cel mai bun iar părinții mă amenință că cheamă poliția dacă mă duc, eu am 17 ani, ce să fac?

3
Răspunde Raportează
anonymus005249

Întrebare pentru băieți: ati stat vreodată dezbracati complet sau în chiloti/boxeri în camera de cămin când erau și colegii în camera?

5
Răspunde Raportează
anonymus005249

Unde și când va masturbati când stăteati la camin?

1
Răspunde Raportează
KIANIS
în 14 Martie 2024 | KIANIS întreabă:

Salutare TPU. Aveți idee când se fac înscrierile pentru liceul seral ori cu frecvență redusă?

2
Răspunde Raportează
DumitrescuAlex
în 13 Martie 2024 | DumitrescuAlex întreabă:

Sunt in depresie din cauza cand eram mic mama ma abuzeaza fizic si verbal si nu vrea sa înteleaga nimic! M-am saturat de ea si vreau sa scap de ea! As dori niste sfaturi cum imi pot schimba viata?

8
Răspunde Raportează
Silviasandu68
în 13 Martie 2024 | Silviasandu68 întreabă:

Fata mea de 17 ani, a cunoscut un baiat si dupa 2 saptamani el i- a zis sa se mute la el ca o ia de nevasta.Eu ca parinte, am vb destul de mult cu ea ca trebuie sa aiba rabdare sa - si termine scoala...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AndreiIDK
în 13 Martie 2024 | AndreiIDK întreabă:

Ba vere eu sunt o persoana foarte afectata de fel, mai pe scurt tot lumea imi zice parintii mai exact imi spun ca sunt antisocial, ca stau toata ziua la calculator. Eu nu pot sa vorbesc cu ei, pur si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ioanavrrakw
în 13 Martie 2024 | ioanavrrakw întreabă:

Buna! De curand am intrat la liceu, (sunt clasa 9) liceu la care nu am vrut sa intru, dar nu aveam din pacate medie pentru un liceu mai bun. Sunt pe profil, , tehnic, , (comert) si vreau sa stiu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 13 Martie 2024 | x2gk9r întreabă:

Salut…Vreau un sfat daca se poate nu sunt ok… Acuma o saptamana am facut un trend pe tiktok cu niste colege totul bine si frumos, ieri mi- a spus o colega ca cica iubitul ei o avut treaba cu mine...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Gigel1740
în 13 Martie 2024 | Gigel1740 întreabă:

Bună! Dacă am dat vina pe cineva pe nedrept ca a făcut o faptă rea și profesorul m-a prins, mi se poate scădea nota la purtare?

3
Răspunde Raportează
ThePinkJellyfish
în 13 Martie 2024 | ThePinkJellyfish întreabă:

Buna! La cate absente nemotivate pe anul scolar/pe modul se scade nota la purtare?

5
Răspunde Raportează
IdkOfelia
în 13 Martie 2024 | IdkOfelia întreabă:

Buna. Am o problema legata de scoala. Diriginta mea actuala vine si spune in fata clasei, de fiecare data toate problemele si tot ceea ce ii zic in privat. De fiecare data se leaga de mine cand lipsesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 13 Martie 2024 | anonymus005249 întreabă:

Cum e la baile comune din caminele studentesti la baieti?

2
Răspunde Raportează
anonymus005249
în 13 Martie 2024 | anonymus005249 întreabă:

Băieții care stau la camin și sunteți 4, 3 sau 2 in camera, cum e? Am mai multe întrebări, o sa le pun numerotate și as aprecia dacă ati raspunde: 1. De la baie cum iesiti, dezbracati complet,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonima728282991
în 13 Martie 2024 | Anonima728282991 întreabă:

Deci un băiat de la școală știe că il plac deoarece i-am spus. Efectiv imi e rușine să merg la școală. Mă simt ciudat. Un sfat?

3
Răspunde Raportează
gogocazacu
în 13 Martie 2024 | gogocazacu întreabă:

TPU, ma puteți ajuta va rog cu un psiholog din București ce lucrează și cu adolescenți, va rog frumos? Chiar am nevoie și dacă dumneavoastră aveți sa îmi recomandați un medic psiholog va rog...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vlad10005
în 12 Martie 2024 | Vlad10005 întreabă:

Bună tuturor! Știe cineva cum deschid conversatile criptate de pe messenger? Am făcut două conversații criptate pe messenger și când întrunind ele îmi apare că este criptată ^ end to end^...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Darky142
în 12 Martie 2024 | Darky142 întreabă:

Salut, Am sustinut proba de bac in 2018 si acum as vrea sa sustin proba scrisa doar la biologie pentru marire de medie, ce credeti ca as putea invata mai usor Biologie vegetala si animala sau Anatomie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Iuliagabriela12
în 12 Martie 2024 | Iuliagabriela12 întreabă:

Buna o așa zisa "prietena" a aflat acum ceva timp ca- l plac pe băiatul care cică la plăcut și ea mie îmi plăcea înainte de el dar nu știa și când am aflat cal place am zis sa tac că e prietena...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
adorlimonada123
în 12 Martie 2024 | adorlimonada123 întreabă:

URGENT! Am o problema, am 13 ani si sunt fata, ma bantuie chestia cala gradintita, a am sarutat o fata! Cum sa scap de vinovatia asta pe care o simt, niste sfaturi pls

3
Răspunde Raportează
lerob28102005
în 12 Martie 2024 | lerob28102005 întreabă:

Salut! acum ceva timp m- am dus la liceu in pantaloni 3 sferturi si mi- a fost reprosat de mai multi profesori intepati ca nu am voie. Unde pot gasi un document legal cu privire la ce am voie si ce nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 12 Martie 2024 | x2gk9r întreabă:

Salut… vreau un sfat Niste prietene de ale mele au iubitii si tin minte ca au postat ele ceva tiktok si mi au dat tag si dupa cateva zile am auzit ca o intrebat iubitii lor ca cine sunt eu ca vai dmn...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Martie 2024 |

De ce cateodata cand stau in pat imi vin goluri in burta?

7
Răspunde Raportează
vaush
în 12 Martie 2024 | vaush întreabă:

Dacă vreau sa întru la liceul Voltaire din Craiova, pe stiinte sociale. Fac intensiv franceza, ce inseamna asta? drebuie sa dau vreun test cv?

1
Răspunde Raportează
917r9chwbejs9
în 12 Martie 2024 | 917r9chwbejs9 întreabă:

Buna, sunt curios pe la ce varsta se opreste cresterea in inaltime? Stiu ca e diferit de la om la om, de aceea as vrea experiente proprii. Multumesc (băiat)

6
Răspunde Raportează
Amiiiutzza
în 12 Martie 2024 | Amiiiutzza întreabă:

Cat costă extensii la păr cu păr natural aici în românia în Arad?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Martie 2024 |

Salut E permisă legitima apărare în liceu? Sau generala? De ex: daca un profesor mă prinde de mana și începe să mă tragă de ea..eu am voie sa fac ceva? Să- i trag înapoi său orice...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Martie 2024 |

Salut! Cum iti mai poti face o iubita la 26 de ani? Tin sa mentionez ca n-am absolut niciun prieten sau cunostinta.Sa mai incerc pe site-uri de matrimomiale? Multumesc frumos.

8
Răspunde Raportează
BadeaMariaAna
în 12 Martie 2024 | BadeaMariaAna întreabă:

Buna as dori sa știu de ce nu ma pot conecta la wifi. Îmi arată că este rețea salvata și nu îmi găsește rețeaua. La telefon nu se conectează wifi

1
Răspunde Raportează
Dianaa123345
în 12 Martie 2024 | Dianaa123345 întreabă:

Buna,nu mai alaptez de 2 luni dar inca am lapte cum pot sa raman gravida? am tot încercat sa raman dar cred ca nu pot din cauza laptelui

3
Răspunde Raportează
tadeee
în 12 Martie 2024 | tadeee întreabă:

Anu trecut am terminat scoala profesionala si anul acesta m-am inscris la seral. Stiti cumva anul viitor scolar as putea sa ma transfer la liceu la zi. Si cati ani mai trebuie sa mai fac la liceu

2
Răspunde Raportează
iulian133ty
în 12 Martie 2024 | iulian133ty întreabă:

Buna, sunt plecat din tara de vreo luna jumate si am iubita acasa, dar nu stiu daca mai simte ceva pentru mine daca mai are aceelasi interes se comporta foarte frumos si era foarte grijuluie cand eram ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alexandraandgra
în 12 Martie 2024 | Alexandraandgra întreabă:

Ce ore faci la petagogie? Și câți ani?

1
Răspunde Raportează
Anonim123i
în 11 Martie 2024 | Anonim123i întreabă:

Ce cadou i-aș putea lua unei amice? Țin să menționez că nu trece printr-o perioadă prea ușoară

5
Răspunde Raportează
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • samcost
    trimisă acum 19 ore

samcost întreabă:

Salut! Daca vreau net de la Digi si sunt chirias, pot face contract pe numele meu cu acordul proprietarului sau doar pe numele proprietarului?
    8 răspunsuri
  • Ondu_Iulian_
    trimisă acum 11 ore

Ondu_Iulian_ întreabă:

Buna ziua vecinul meu ?i.a pus un tanc de gaz lipit de gardul meu, avand sub 20 metri distan?? de locuin?a mea.este corect?
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 8 ore

RobocopBuisness întreabă:

Voi v- a?i l?sa doar pe mna antivirusului integrat din Windows 11 (Microsoft Defender)? Din ce am n?eles, telemetria din Windows nu are rol de antivirus, dar Defender are o op?iune prin care ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 8 ore

RobocopBuisness întreabă:

Crede?i c? merit? s? tr?ie?ti foarte chibzuit, precum pensionarul japonez Suzuki care a economisit o sum? mare de bani, dar acum regret? c? nu s- a bucurat de via??, sau este mai bine s?...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.570
  • Întrebări: 3.951.543
  • Răspunsuri: 17.643.093
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Jocuri

Jocuri

GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.522 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.706 Auto & Moto
  • 144.212 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.989 Carieră
  • 20.320 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.881 Conversaţii