| DmnProfesoara a întrebat:

A incercat cineva produsele anti-cosuri de la Avon? Am vazut acum in revista un set de 3 produse la 35 lei si as vrea sa le cumpar. A folosit cineva astfel de creme "Clearskin" de la Avon... Vrea sa spun daca au efect si asupra acneei vulgare. help, dau funda!

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Sunt bune. Dar sa le folosesti constant.Sa le folosesti zilnic.
Eu mai intai ma demachiam, chiar daca nu eram machiata, imi curatam fata si ma dadeam cu astfel de creme.Si mi'au trecut cosurile, si acum rar imi mai ies.

| TaylorSwift a răspuns:

Da, le-am folosit si pot spune ca sunt uimitoare! nu au un efect extrem de bun asupra acneei vulgare! mai bine incearca niste produse specializate pentru aceasta problema.

| eDDy a răspuns:

Salut,

Am si eu aceeasi problema cu fata am puncte negre si cosuri happy am noroc de nasa mea ca are un salon si potti sa te duci sa faci tratamente happy pentru cosuri is foarte dureroase. Si in fiecare zi ar trebui sa te speli diineata si seara cu un gel ceva pe fata special anti cosuri ca sa dai jos toata transpiratia si impuritatile. Poti sa intrebi acolo la cosmetica ce crema sau gel anti cosuri iti recomanda. Eu eram groaznic pe fata dar am prevenit la timp si nu am nici un semn si m-ai fac cate un tratament cand o ia razna fata. La mine e mostenita chestia asta happy

Bafta! sad pare rau de tine

| aalexandradumitru a răspuns:

Am aceiasi probema ca si tine.Am apelat la avon si dupa 3 saptamani eram neteda pe frunte.

| Melix a răspuns:

Sincer sa spun am vb cu cineva despre aceste creme de la avon inpotriva acneei si mi-a spus ca sunt daunatoare pentru pielea ta...adica efect are ...in unele cazuri dar iti va afecta pielea.