|

Acum o luna am fumat o prostie sa zic. u stiam ca e marijuana dar dupa efectele care le-a avut asupra mea cred ca a fost o otrava pura.in fine de atunci ma simt foarte nasol...nu ma simt p lumea asta parca nu pot interactiona cu lumea cateodata ma pierd imi pierd controlul sa zic asa si am foarte multe spasme musculare am fost la neurologie si nu au vrut sa imi faca rmn am facut nij exercitii care le-am facut bine...si au zis ca n-am nimic.nu my simt nevoia d asa ceva unii ziceau ca poate sunt dependenta eu cred ca mi-am prajit creierul grav mai am vreo sansa de recuperaresad?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mai, daca este prima data nu este nimic grav nu esti dependenta doar ca a avuth un efect prea puternic asupra organismului tau. si tu acum cred ca ai un blocaj si din cauza ca prieteni te-au speriat oricum de la substanta nu cred ca mai ai nimic pentru ca intr-o saptamana subsanta este eliminata prin urina

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai probat drog sa te poti lasa unica solutie e mergand la centrul de dezintoxicare acolo umrzi tratament sever caci acasa nu ai sa te lasi nici muche de asa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca te poti recupera dar important e sa nu mai incerci niciodata asa ceva. Eu ti-as zice sa ii spui mamei tale daca nu ai facut-o pana acum. Eu sunt sigura ca te poti reface. Mult noroc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează