|

Am 16 ani si am un prieten de 3 luni, ma bate gandul sa-mi incep viata sexuala cu el (nu chiar acum, dar in viitorul apropiat vreau). Ce sa fac? e bine sau gresesc?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde de baiat si ce fel de relatie ai cu el daca sti ca chiar tine la tine ti-a demostrat asta si ai incredere in el e ok nu poti sa spui despre toti baieti doamne sunt porci si daca fac dragoste cu el gata se duce si da cu pliscul nu ii poti pune pe toti in aceiasi categorie si zic asta pentru ca cunosc si mi-e mi s-a intamplat acelasi lucru si uite si dupa 2 ani sunt cu el si in fiecare zi imi arata cat de mult ma iubeste deci numai tu il cunosti si numai tu te poti decide daca iti vei incepe viata sexuala cu el, daca ai dubi ori cat de mici mai bine nu o faci pentru ca s-ar putea sa regreti daca esti foarte hotarata dai inainte.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E viata ta si tu alegi, gandeste-te bine insa si la consecinte. La varsta asta baietii nu prea stiu sa-si tina gura dupa ce fac sex. Cunosc multe cazuri. Acum thinking Depinde doar de tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca e prea devreme sa te gandesti la inceperea vietii sexuale. dupa 3 luni de relatie poate inca nu ai suficienta incredere in baiatul respectiv. gandeste-te bine la ce vrei sa faci. pentru ca baietii in general sunt mari porci. "isi ating scopul" si pe urma nu te mai vor. Dar aici depinde de tine happy. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

(mai sunt si parintii, care ei nu ar fi de acord.) happy
lor ce le-as spune?laughing eu vreau, dar nu vreau sa ii dezamagesc nici pe eihappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai,depinde cat iti place de tip

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează