| cxxyy a întrebat:

Am doar prieteni falsi care ma contacteaza cand vor ceva de la mine. Nu am cu cine vorbi si nimeni nu ma poate ajuta. Parintii nu m-ar crede ca sunt in depresie ar spune ca e prostie. Nici nu ma inteleg bine cu ei, mai ales cu mama mea. Ma puteti ajuta? sad

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| IgnatVictor a răspuns:

Bună!
Știu că înăuntrul tău are loc un amestec de sentimente, dar poți să treci și peste asta. Cum? Ei bine, e foarte simplu.
În primul rând, taie legăturile cu acei prieteni falși. Nu ai nevoie de asemenea "oameni" în viață. Vorba aia: Are balta pește.
Apoi, dacă chiar suferi de depresie atunci încearcă să cauți ajutor medical. Pentru că cu asta nu e de glumit. Însă, înainte să faci asta, eu îți recomand altceva: Încearcă să te simți bine, făcând ce îți place. Sigur trebuie să ai niște activități - ca niște hobby-uri - care să te facă veselă, să te ajute să te relaxezi și așa mai departe. Dacă nu ai atunci gândește-te ce ți-ar plăcea să faci și ai să vezi că ai de unde alege - sport, artă, școală, haine, creat accesorii, orice.
Și, ușor-ușor, îți găsești noi prieteni, care țin la tine cu adevărat. Da, e greu, nu zic nu, dar dacă nu faci nimic îți va fi rău în continuare.
Nu știu cât de mult te poate ajuta asta, dar încearcă să vorbești cu un adult despre asta. O să te simți mai ușurată.
Și, nu uita, începe cu primul pas. Elimină-i pe pigmeii ăia din viața ta. Pur și simplu, nu ai nevoie de ei.
Îți urez sănătate și numai bine!

2 răspunsuri:
| DoarBogdan a răspuns:

Ultima intrebare era tot despre asta. Nu s-a schimbat nimic?

Da, ai prieteni falsi, prieteni autentici si tot ce mai vrei tu sa ai. Fiecare face ce vrea. Doar la ce te astepti de la ei? Pentru ei traiesti? Daca tu faci un bine te astepti tot la bine? Faci ce faci pentru ca asta vrei, nu pentru ca "prietenii" sa fie prieteni cu tine si sa iti respecte asteptarile.

Si daca te-ar crede parintii, ce s-ar schimba? Nimic.
O sa treci si peste asta oricum, e doar un momentwinking

| Glacyer a răspuns:

Asa sunt toți în ziua de azi. Ești contactat doar când au nevoie de ceva.