anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am si eu o intrebare legata de licee.
Eu am luat la examene 10 la matematica si 8, 75 la romana.
Media de la examen si cu cea din generala este aceeasi, deci media este 9.37.
Eu sunt din Buzau, si as vrea sa dau la cel mai bun liceu (Colegiul National B.P Hasdeu) pe filologie eng.bilingv(am luat probele) sau la filologie simplu.
Pe Edu.ro si in ce am citit si in brosura care ne-au dat-o la scoala, scria ca ultima media de la filo de eng bilingv era 9.16 iar de la filo de romana 9, 28(de anul trecut),daca ma iau dupa aceste medii ma incadrez,insa anul acesta sunt foarte multe medii mari si rezultate foarte bune,si nu stiu daca as intra.Ce parere aveti? Sa scriu acest liceu, si unul din cele 2 profile?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este mai bine să scrii mai multe opțiuni, ulterior te poți transfera.
Succes!
Pa, pa.

anonim_4396
| Anonim explică:

Dacă ai luat probele la biligv du-te acolo.Mediile se schimbă de la an la an.Eu zic să te duci la bilingv. Oricum dacă nu ai media, necesară calculatorul te bagă la următorul profil pe care l-ai scris pe foaia aceea.Eu zic că merită să încerci.

| DianaBtw a răspuns:

Hmm. ai intrat? :d Eu sunt boboaca in Hasdeu. big grin

| LetMeAlone a răspuns:

Parerea mea este ca poti sa scrii codul de la filologie LEN pe fisa cu optiuni. Chiar daca nu ai medie sa intri acolo, calculatorul i-a in calcul urmatorul cod si asa mai departe.
Mediile se schimba de la an la an, dar nu poti fi sigura ca toti cei cu note mari intra exact la profilurile pe care le vrei tu. Nu ai de unde sa stii.
Eu iti spun sincer: incearca, pentru ca nu ai ce pierde, si daca nu incerci si dupa vezi ca ai fi putut intra o sa iti para rau...
Sper ca ti-am fost de ajutor! big grin