anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am intrat la liceu și pe lista cu viitorii mei colegi văzusem o tipa și am zis sa o caut pe Insta. I-am dat mesaj în privat și am întrebat-o dacă a intrat la liceul X în clasa Y, ca dacă da o sa fim colege. Ea a zis ca nu, ca are examen abia la anul, dar m-a felicitat pentru ca am intrat la acel liceu. La followeri am văzut ca o are pe o colega de clasa din gimnaziu și pe încă câteva, tot de a 9-a. Sunt sigura ca ea e viitoarea mea colega, dar nu înțeleg de ce nu a vrut sa îmi spună asta, de ce a negat. Plus ca în clasa se auzea, câteva fete de la școala Z o sa fie în clasa cu noi la liceul X. Întrebarea estebig grine ce a negat ca va fi în clasa cu mine? Sa ii trimit Screenshot pe Insta cu lista de elevi de la liceul X? Eu nu am poza de profil pe Insta, deci în septembrie sa ma comport ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic? Ce sa fac? Sfătuiți-ma voi!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| OldSoul a răspuns:

Nu pari tu cam stalker-ita daca ii dai ss-uri de genul?
Cel mai bine, nu-ti bate capul pana incepe liceul.
Iar atunci cand incepe, daca se demonstreaza ca ai avut dreptate, mergi la ea si ii spui ceva de genul "Hey, vezi, spuneai ca nu o sa fim colegi, uite ca suntem" iar normal ea ar trebui sa-ti explice.

| Anonima975 a răspuns (pentru OldSoul):

Da, dar nu vreau sa ma cert cu ea. Nu știu ce,, influenta'' are asupra oamenilor din clasa. O sa vad eu cum fac, mulțumesc mult pentru răspuns! Chiar m-ai ajutat!

| OldSoul a răspuns (pentru Anonima975):

Nu trebuie sa te certi, spui si tu pe un ton amuzant, zambind usor, si asta este, nu e caz de cearta.

| Anonima975 a răspuns (pentru OldSoul):

Ai dreptate, mersi! Chiar asta o sa fac, doar ca na, m-a dezamăgit cumva asa,, din start''

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-i trimiți nimic, a avut ea motive să mintă și doar pici în penibil și creezi o situație stânjenitoare. Poate neavând poză de profil n-o fi știut cine-i scrie și o fi folosit asta să se protejeze că nu știi niciodată cine îți scrie pe internet mai ales dacă nu are poze sau detalii să-i arate identitatea.

| NeverEver585 a răspuns:

Da... poti sa iu dai ss cu lista daca numele ei e pe lista. si ii zici ca dar de aia i.ai trimis mesaj nu?
Insa nu sa arunci asta ca o dovada că ea minte ci doar ca un fapt divers