anonim_4396
| Anonim întreabă:

am o dilema. am terminat clasa a8a si nu stiu ce sa aleg intre matematica-informatica intensiv si stiintele naturii. faza e ca nu le am nici cu fizica nici cu chimie. credeti ca daca nu le stiu si voi merge la stiinte, pot recupera? pot sa le invat?

are rost sa merg la matematica-informatica intensiv daca nu cred ca as vrea sa merg pe urma la facultatea de it? multumesc

4 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti pui problema daca poti recupera, ci daca apuci un profesor bun.
oricum trebuie sa inveti doar la materiile de bac, la restul eu doar citesc putin sa nu iau 4

| Raluk1998 a răspuns:

Din cate stiu, sau cel putin la mine in liceu la chimie se reia materia din 7-8 depinde de profesor, alege profilul care crezi ca ti se potriveste mai bine pentru a nu regreta mai tarziu

| BeHappyAndSmile a răspuns:

La stiinte ale naturii poti invata la liceu, e materie noua deci iti va preda profesorul respectiv si daca vor fi lucruri care le-ai facut si in a 7-a si a 8-a proful o sa fi le explice din nou. Imagineaza-ti ca eu in a 7-a si a 8-a abia treceam din cauza chimiei si acum la liceu am media 8, pentru ca este profa calumea chiar daca este mai dura, preda bine. Si la stiinte ale naturii faza este ca faci putin din toate si poti da cam la orice facultate vrei.

| Sandhya a răspuns:

In primul rand la mate info e mai greu ca la stiinte ale naturii, si bineinteles ca poti recupera daca iti place sa inveti.Si eu in clasa am avut colege la uman care nu stiau mai deloc engleza dar se invata incetul cu incetul. Pana la urma nu conteaza neaparat profilul ca daca vrei altceva gen academie, fac de litere te dai la pregatire in clasa 11 caci fara pregatire nu faci fata. Cel mai simplu e la uman de exemplu eu umanista am ales facultatea de medicina cu pregatire la materiile respective. Un elev bun face fata oriunde, ai curaj si dai acolo unde crezi ca ti se potriveste nu te gandi ca nu vei face fata caci la liceu nu e chiar asa cum auzi de la altii.