|

Buna! am si eu o problema si am nevoie de cateva sfaturi si pareri.in urma cu cateva zile mi-am facut un tattoo, ai mei nu au fost acasa nu au apucat sa il vada, inca nu s-au intors, urmeaza sa se intoarca si nu stiu cum sa imi ascund sau sa ii convng sa imi accepte tattoo-ul care este situat pe gat, problema nu ar fi ca am un tatuaj, se gandesc doar la viitor, la loc de munca si etc, hotarasem sa astept, dar nu am mai avut rabdarebig grin.am nevoie de voi pentru a ma ajuta cu anumite tehnici de ascundere sau de convingerebig grin.mentionez ca nu am o relatie rea cu ei, sunt destul de deschisi cu mine la fel si eu cu ei, dar tattoo-ul nu cred ca mi-l trec prea usor cu vedereatongue.multumesc frumos:*

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cam greu avand in vedere ca e pe gat ai putea incerca niste esarfe subturi care se poarta acum sau sa iti prnzi parul in coada pe partea cu tatoajul.La partea cu convingerea ai pute sa incepi cu o persoana din familie cu care te intelegi mai bine sper sa reusesti succes!

1 răspuns:
| a răspuns:

laughing))) intreabai daca le place! nu ai nimic de pierdut, pot sa te bata si cu scandura din gard ca ala tot asa ramane.
Zile de pe acum sa se obishnuiasca cu ideealaughing)))))rolling on the floor))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează