|

Buna!

Ar fi multe de spus despre aceasta povestioara insa mi-ar luat ore intregi sa o povestesc asa ca voi incepe cu niste intrebarilaughing.

Fetele, daca a`ti fi avut o relatie cu un baiat timp de 9 luni, si din cauza unor probleme v-ati fi despartit, iar in acest timp din partea baiatului ar fi venit cuvinte foarte dureroase la adresa voastra(spuse si pe la spate si pe fata), nu v-ati fi vorbit, si v-ati fi tratat cu dispret, iar in tot acest timp a`ti mai fi avut relatii cu mai multi baieti, insa de scurta durata(cu care doar ati fi incercat sa il uitati pe cel din trecut si nu ati reusit), iar in prezent ar fi aparut un baiat in care va puneati toata baza si vi-se parea ca va fi cel pe care l-ati cautat pentru a depasi acel moment, iar acest baiat dupa ce presupun ca a inceput sa prinda sentimente mai puternice, v-ar fi recunoscut planurile care le avea initial cu voi cum ar fi, sa profite de voi din razbunare (ca am jignit persoana care el o iubea cel mai mult, iar in prezent este cu cel cu care a`ti fi stat 9 luni), a`ti fi ramas cu el? Iar de curand m-am impacat si pentru inceput am fost in relatie de amicitie cu baiatul cu care am stat 9 luni, insa depanand amintiri, a`ti spus tot ce aveati pe suflet, iar el are in gand sa puna capat relatiei pe care o are cu acea fata de 4 luni, doar pentru ca ii este dor de momentele in care am fost un cuplu, si ar vrea sa ne impacam.Insa eu nu stiu ce sa fac, cand sunt impreuna pe afara, ea este destul de apropiata de el, iar el spune ca este foarte fitoasa si departata de el, insa eu cred ca spune acest lucru acum doar pentru ca am aparut eu iarasi in viata lui.Nu stiu...

Voi ce spuneti? In locul meu a`ti astepta un moment in care cel cu care a`ti stat timp de 9 luni sa se certe cu actuala lui iubita pentru ca el sa se intoarca la voi? Sau sa incercati sa discutati cu baiatul care a stat pentru inceput cu voi pentru a profita, iar cu timpul a ajuns sa va iubeasca? Eu una cred ca are dreptate in cuvintele lui, pentru ca altfel nu mi-ar fi recunoscut...Nu stiu ce sa fac, imi este foarte greu.As dori sa precizez ca prietenii baiatului cu care am stat timp de 9 luni nu ma suporta de nici o culoare:-s, si m-as simti vinovata daca din cauza mea s-ar desprti el de aceasta fata. Spuneti sa incerc sa ii mai dau o sansa baiatului care a fost sincer cu mine, si mi-a recunoscut ceea ce vroia sa faca? Credeti ca m-ia recunoscut pentru ca a inceput sa aiba sentimente sincere? Sa ma impac cu celalalt, avand pe constiinta ca din cauza mea s-au desparit? O parere?big grin Fundita:*!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Stii eu cred ca a vazut ca tu esti mai buna si mai sus decat cele care lea avut pina acum, si acum il atragi deci acele neajunsuri pe care le aveai tu sau transformat in neajunsuri si mai mari la celelate fete, si nu poate sati recunoasca asta din motiv ca sa nu te simti tu prea mindra si sal ofensezi sau ceva de genul asta, in orice caz nu a procedat corect 9 luni nu-i 2 sau 3 luni e ceva durata si cred ca v-ati cunoscut destul de bine si acum cred ca e gata sa te iubeasca asa cum esti o sa devii perfecta dar cu timpul ca toti barbatii cauta femeea perfecta, ceea care e si unica pentru el si te lasa pentru alta doar atunci cand crede ca ce nu a gasit la tine va gasi la cealalta, ofera-i dragoste si grija barbatului iubit atentie incredere disciplina rbdare si fii sigura ca nu te va mai lasa balta niciodata, razbunarea nu-i niciodata nu o sa duca la ceva bun ci doar la ura reciproca, cel mai bine e sai faci bine persoanei care te-a facut rau si sa te porti asa cum vrei ca el sa se poarte cu tine si o sa vezi si singura rezultatu, sa ma anunti si pe mine, succes, daca vrei sa mai vorbim niste sfaturi ceva imi dai un mesaj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează