|

Buna! As vrea sa-mi fac propia mea revista ma puteti ajuta, sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa public revista etc.Raspunsuri sincere va rog.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum publici propria ta carte sau revista, roman, text etc

1.

Manuscrisul! Daca l-ai scris deja in Microsoft Word, atunci ne-ai usurat munca si putem trece la urmatorii pasii mult mai repede (editare, aranjare, design coperte, tiparire).
Daca manuscrisul exista pe hartie, il vom edita si introduce noi in Word, pentru un tarif suplimentar.
Asteptam, apoi, sa ne contactezi pentru Pasul 2.

Telefon: +40251 430 076
Email: marketing@reprograph.ro sau reprograf@rdslink.ro

2.

Vom stabili impreuna pretul si designul cartii, in functie de costuri, marimea, tipul de coperta si tipul de hartie pe care il vom utiliza precum si de numarul initial de carti pe care le vom publica.
Discount pe care il vom acorda va depinde de numarul de carti comandate, variind de la 10% pana la 40% pentru comenzi foarte mari.
La cerere, vom publica propriul tau blog online, unde iti vei putea aduce cititorii; vei putea sa comunici cu ei, sa primesti feed-back si sa iti vinzi cartea online.

3.

Poti incepe sa iti promovezi si sa iti vinzi cartea!
Transportul cartilor se va face prin intermediul Postei Romane, pentru comenzi obisnuite si va dura aproximativ 7 zile. Pentru comenzi urgente, putem trimite cartile si printr-un curier rapid.
Plata se va face prin ramburs sau prin virament bancar. Contul unde vei vira banii il vom comunica ulterior.
Cum publici in revistele noastre

Reprograph iti ofera ocazia sa publici in revistele si cartile sale – colectia Alpha, colectia Minimath, revista Sfera, pentru profesorii de matematica, Psihopedagogia Copilului, Invatamantul prescolar in mileniul III pentru educatori, JAES sau JARF pentru invatamantul economic, sau multe alte reviste si publicatii.

Cum faci asta? Scrie-ne un email la marketing@reproghraph.ro sau la reprograpf@rdslink.ro, specifica-ne ce ce fel de articol vrei sa publici si noi te vom indruma mai departe. De asemenea, suntem in continua cautare de colaboratori, printre cadrele didactice, pentru distributia...2013 - 2131 + Vezi răspunsul întreg

3 răspunsuri:
| a răspuns:

E cam greu, iti trebuie bani:pDar daca vrei sa publici articole sunt multe reviste in care poti publica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

@♥ BrUneTTe ღ º AleXaNdRaღ ღ, bai piti', nu era mai bine daca dadeai linkul, in loc de copy si paste? ii asta? http://www.reprograph.ro/publici.html @Michael Imola Jackson, citesti pasii respectivi si bafta!:)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

♥ ღ º AleXaNdRaღ ღ te laudai in o gramada de intrebari de`ale tale ca tu multumesti pentru fundite...de ce nu i-ai multumit lu` MJ? zdreanta...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează