|

Buna iarasilaughing. Imi place de un baiat din cls a 6 a eu sunt a 5 a.Si.l-am intrebat daca vrea sa fie cu mine straight face da stiu cam stupid. si mi-a zis ca sunt draguta :X iaras ma topit laughing si ca nu vrea acum sa fie ca mine. Daca are ochi pentru alta ce ziceti sa il las?sad Vreun sfat repedesad ca imi place rau de ellaughing. Asta vara ne-am si sarutat. dar se tine dupa o fata de cls a 4 a si aia il refuza mereu.As mai vrea sa-l intreb odata. da nu vreau sa fiu insistenta :d Voi ce ziceti? Fundita!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic sa nu mai insisti. te va cauta el daca va dori ceva de la tine. e mai bine sa nu creada ca iti place asa mult, nu fi insistenta, arata-i ca mai ai si alte optiuni in afara de el si poate poate te va cauta cand se va plictisi de refuzurile tipei.

1 răspuns:
| a răspuns:

Complicat dar dupa parerea mea daca chiar vrei sa fi cu el nu il lasa. Spune-i si tu (pe mess ca direct ii ca stupid)ca daca aia din a patra il refuza de ce macar nu iti da o sansa ca poate o sa inceapa sa te placa mai mult si no...asta ii parerea mea. Fundita?big grin(imi dai id-ul tau de mess?big grin [-O

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează