|

Bună. Mi-am luat o ramă nouă pentru ochelari, pentru că aceea veche s-a rupt, iar când am probat-o pe moment acolo, mi-a plăcut. Nu neapărat că mi-a plăcut la nebunie, dar era cea mai ok dintre ramele care se potriveau cu lentilele mele. După, am ieșit la bulgăreală fără ochelari, pentru că udam lentilele, trebuia să le șterg etc., așa că i-am lăsat în casă atunci. Și seara, când am intrat, mi i-am pus la ochi. Și efectiv. Mi se părea, și încă mi se pare, că îmi sta urât cu ei. Și nu e chestia aia cu "durează până mă acomodez cu ei", si nici că nu îmi place culoarea sau, că de ce nu are floricele, etc. Ci efectiv, zici că sunt îndoiți. Nu știu cum să zic, linia aceea din mijloc care unește cele două lentile, e foarte ridicată, foarte sus, iar ochelarii sunt înclinați de parcă sunt îndoiți de la mijloc, sunt inclinați de sus, din centru, si din ce in ce mai mult în jos, spre exterior. Dacă mi-i pun la ochi și sunt serioasă, pare că sunt tristă sau așa mi se pare mie. Imaginați-vă fața cuiva care se milogește sau e trist. Cum ar fi sprâncenele acelui om, așa sunt și ochelarii mei.Și am întrebat o prietenă sincer și mi-a zis ca da, se vede puțin că sunt cum am zis eu. Sunt extrem de dezamăgită și toată seară m-a frământat chestia asta. Că eu, dacă îi port, nu ma deranjează, pentru că văd cu lentilele, pe care oricum le aveam deja de dinainte. Acest model, cu acea linie foarte ridicată, nu avantajează persoanele, pe mine nici atât. Sper să cei cu ochelari sau cei cărora li s-a întâmplat, să înțeleagă. Nu vreau să par fițoasă sau ceva. Chiar invers, mă gândesc că am dat bani pe ei și mă simt intr-un fel prost că nu îmi plac. Nu aș putea acum să imi iau altă rama, doar din cauza asta. Dar nu e ca și cum mi-aș fi luat o bluză și daca nu-mi place, nu o port. Nici nu știu ce să zic. Uneori mă gândesc că nu ar trebui să-mi mai fac griji din lucruri mici. Și după mă consum toata ziua pentru chestia asta. Și așa toată seara am fost dezamăgită într-un fel din motivul ăsta. Și mai e și chestia aia, că la optica/magazin, e și presiunea aia să-ți iei ceva mai repede să scapi odată sau că "de ce nu-ți plac? Că sunt frumosi" sau nu știi ce să alegi.

Ce aș putea sa fac? Mama a zis ca se duce mâine cu ei, poate îi mai îndreaptă.Dar dacă nu, rămâm cu ei așa și aia e. Aș vrea într-un fel să îi schimb dacă, chiar nu-mi plac, doar că atunci când i-am luat, i-a modelat doamna aceea puțin la foc dupa lentilele mele și nu știu daca ar mai putea fi schimbată rama iar. Plus că nu vreau să par fetiță de aia mofturoasă care se schimba cum bate vântul. Dar efectiv am fost dezamagită, că mă așteptam sa îmi stea bine și să fie ca atunci când mi i-am pus acolo și de fapt realizez că nu-mi plac...

Mulțumesc daca ai citit pâna la final.As vrea niste sfaturi, daca se poate fara "tu i-ai alea singură așa ca poarta-i" pentru că stiu ca eu i-am ales dar efectiv zici că erau alți ochelari când i-am pus a doua oară.

AJUTOR! Și mulțumesc anticipat.( Nu stiu daca am ales bine categoria)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu esti multumita cu ei ar trebui sa-i schimbi, nu sa suferi din cauza lor. Te-ai gandit vreodata sa incerci lentilele de contact?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti fac o favoare ca te uratesc, vor tine persoanele superficiale la distanta si te vor face sa pari mai umana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează