|

Am o problema.
In vara am avut o relatie de cateva zile cu un baiat pe care il placeam foarte mult si sincer inca mai tin la el, insa el m-a lasat pentru ca de fiecare data cand ieseam efectiv nu aveam ce sa vorbim, incercam sa gasim subiecte de vorba si nu venea natural. Apoi, in toamna mi-am facut o alta relatie, in mesaje eram super ok, dar in realitate ma intimidam foarte mult si nu prea vorbeam, mie mi se parea ca el nu ma intreaba nimic de vorba ca sa ii raspund si spunea ca sunt prea tacuta, dar chiar nu aveam subiecte. Apoi, mi-am facut relatia actuala, lucrurile au evoluat mult, insa ca si in cazurile anterioare, mi s-a spus ca atunci cand ne intalnim eu nu vorbesc si sunt prea timida. Mie mi se pare ca eu comunic si problema e la ei, ca asteapta totul de la mine, dar incep sa-mi dau seama ca asa e cu toti si problema e la mine. Nu am subiecte de vorba pur si simplu, nu stiu. Vreo parere? Nu vreau sa pierd si persoana asta din cauza ca nu am subiecte de vorba, dintr-o prostie adica, un sfat va rog.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca iti place de respectivul atunci cu siguranta vrei sa afli cat mai multe despre el. Pune-i intrebari, cunoaste-l mai bine si la randul tau spune-i lucruri despre tine. Si eu aveam problema ta mai demult insa acum la plictiseala debitez toate prostiile. Secretul e sa nu-ti fie teama sa te exprimi (pentru ca asta cred eu ca e problema in situatia ta). Nu te gandi prea mult inainte sa spui ceva, nu te gandi ce o sa creada, fii tu insati si scuza-ma daca te iau cu truisme de-astea dar trebuie sa intelegi ca nu trebuie sa te faci placuta de nimeni.

3 răspunsuri:
| a răspuns (pentru Adry05):

și ca o adăugire offtopic despre ce înseamnă educația chiar și pe Youtube în țara noastră : am încercat să caut același lucru în română și rezultatele au fost doar manele și melodii de rahat comerciale tip andra să nu spui niciodată laughing))

| explică (pentru Adry05):

Multumesc enoorm

| a răspuns (pentru CaliforniaLA):

Cu drag, uită-te la cât mai multe din alea, o să te ajute. sunt tehnici foarte ok care chiar pot fi puse în practică.

| a răspuns:

Acum, fiindca ai descoperit ca problema este la tine, incearca sa o depsasesti si sa vorbesti! Poti incepe cu balitati despre vreme, haine groase, mancare, scoala, obiecte preferate, masini, carti, vacante, sporturi preferate, samd.

| a răspuns:

Poate nu ai întâlnit încă pe cineva care să îți atragă atenția.