Întrebare recomandată |

Buna TPU, am o problema, nu inteleg de ce nu ma plac fetele.Sunt prietenos,vorbesc foarte frumos cu ele,sunt extrem de funny,le fac sa se simta bine, nu is vreun urat, dar..in zadar.
Stie cineva cum as putea face o fata sa ma placa?
Dau funda.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca este asa cum zici tu, poate ca nu ai gasit inca persoana potrivita. Nu este atat de usor sa gasesti pe cineva cu care sa fii compatibil, mai ales in ziua de azi. Poate ca fetele te considera de treaba, da. Dar daca nu vor o relatie la momentul actual, te considera doar un prieten. Si poate nu vor relatie pentru ca abia au iesit dintr-una, nu mai vor sa fie dezamagite, nu vor sa puna sentimente etc. Nu contraza prea mult motivul pentru care nu ar vrea. Sau daca nu este unul din aceastea, poate nu ai fost genul fetelor de care ai dat. Odata si odata, tot o sa gasesti o persoana potrivita pentru tine, cu care sa fii compatibil, nu trebuie sa te grabesti.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Alea nu erau fete de durata, cautau senzatii tari sau alt stereotip, mai insista cu altele

| a răspuns:

Ce inseamna pentru tine "extrem de funny"?

| explică (pentru Annastassia):

Adica nu sunt genu care sa para ca iesit de la cavou, sa fiu serios, fac glume cam mereu, nu pot sta nici 5 minute fara sa spun o gluma.Fac lumea sa rada, chiar daca au avut o situatie proasta.

| a răspuns (pentru Adriannnn12):

Exact la asta m-am si referit, glume din 5 in 5 minute, deci un fel de bufon, de care fetele rad dar nu-l vor de iubit, fiindca se fac de rusine cu el.
Cand este o gluma la 1 ora inteleg dau din cand in cand, dar la 5 minute, este deja mult prea mult, pentru a fii luat in serios.
Chiar imi pare rau sa-ti spun, dar chestia asta cu bufoneria este de schimbat la tine, fiindca ce-i prea mult strica intotdeauna.

| explică (pentru Annastassia):

Prietena mea cea mai buna mi-a zis sa le spun glume multe si cat mai des posibil, chiar si din 5 in 5 minute. deci..tre sa schimb chestia asta la mine. Daca imi poti da si niste sfaturi cum ar trebui sa le si atrag ar fi super.

| a răspuns (pentru Adriannnn12):

Prietenii se amuza pe seama ta, ca-i misto sa ai un bufon in grup, toata lumea rade si se distreaza, dar cand vine vremea sa plecati acasa, nimeni nu te ia cu ea. De ce oare?
Am avut asemenea baieti in anturaj si i-am vazut, lumea rade si de jena sid e penibil, dar ce-i mult, intotdaeuna strica.
O gluma, doua pe seara sunt bine venite, dar la 5 minute, deja esti angajat ca "bufonul" trupei.
Personal, nu mi-au placut baietii "bufoni", preferand mai mult genul opus, de om serios, cu fraze inteligente, pline de talc si cunostinte.
Eu spuns a incerci sa te schimbi, ca sa vezi, ce-ti aduce noua schimbare.

| a răspuns:

Care fată. Fiecare fată e altfel. Să afli ce îi place unei fete anume, pui întrebări.