| Anonim654321 a întrebat:

am peste 3 luni 16 ani, am o problema cu 2 tigani care se dau mari smardoi si ma umilesc, eu sunt bine facut, piept mare, ei stiu sa se bata si se iau de mine, ce imi sugerati sa fac, eu nu stiu sa ma bat pentru ca sunt la locul meu si nu sunt tare in gura, la diriginte nu e o solutie ca incepe si mai tare, sa i spun tatalui meu nu e alta optiune( stau cu tata mama s-a despartit de el), tata e mai invarsta si mai bine incerk sa i bat eu dar mi-e frica pentru ca sunt 2 veri si unu e tare rau, are porecla maftei, nu imi sugerati sa merg la lupte pentru ca stau la tara, imi pare rau pentru categorie si greselile gramaticale. Caut un raspuns cat mai bun.

Răspuns Câştigător
| Rührselig a răspuns:

Omule, sunt săraci jigodiile alea, crezi că au bani de avocat? gândeşte-te aşa: tu crezi că lor le e frică să-ţi spargă faţa sau splina că poate o să intre la închisoare? ipotetic vorbind, de-ar fi judecată, ar fi cuvântul ălora 2 împotriva ta, contra cuvântului tău şi a prieteneilor tăi contra lor, nu contează. Ok, să nu dai la cap, dar dă la ficat, la splină, să nu se vadă. Ideea e să-i pui la pământ,, să-i faci să se gândească de 3 ori înainte să se mai ia de tine, trebuie să-i intimidezi. Dacă stai cu mâinile în sân, nu ajută la nimic, o să te ia de fraier în continuare. Trebuie să le demonstrezi că tu eşti om şi ei sunt nişte corcituri.

9 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

E mai bine sa te sfatuiesti cu tatal tau. Chiar daca are o varsta inaintata. Chiar varsta e un atuu. Poate iti ofera o solutie. Daca te bati cine stie cum te ramasti. Bataia nu arata ca tu esti puternic si curajos. Si nu este nici macar o cale de a-ti apara demnitatea. E pur si simplu o cale gasita pentru ca nu se cauta solutia potrivita.

| Anonim654321 explică (pentru ElenaSA):

Pai da tata alta solutie nu o sa faca decat sa vorbeasca cu dirigintele, mersi pentru incurajare

| ElenaSA a răspuns (pentru Anonim654321):

Si daca vorbeste este bine. Una este cand vorbesti tu si alta cand vorbeste tata.

| SirGilbert a răspuns:

Daca tot stai la tara, frate, banuiesc ca ai pe acasa o secure/topor.Ia afiseaza-te in fata lor cu toporul in mana, dezlantuie-te putin in fata lor si ai sa vezi cum isi uda genunchii.
Nu trebuie sa-i lovesti, e destul sa fugi putin catre ei.Nu se vor mai lua de tine garantat.
In urmatoarele zile probabil ca vor incerca sa te bata, dar tu ia-ti de-acasa o teava de calorifer, si scoate-o de pe sub haine cand vor sa te bata!

| Anonim654321 explică (pentru SirGilbert):

Frate adica mai mult mi-e frica ca daca ai lovesc poate patesc ceva si nu vreau probleme daca ma intelegi, am sprey paralizant nato, nu stiu cum alti se descurca asa bine intro situatie de asta, pot sa ai bag in spital dar mi-e frica de urmari, is la liceu. Am un frate bine facut chiar foarte bine si el se batea foarte des dar e plecat, chiar el mi-a dat niste protenie sa ma fac mare, dar nu ma stiu bate chiar daca am forta mare dar eu vreau sa fiu in autoaparare nu cu chestii gen arma alba, poate te-am plictisit

| SirGilbert a răspuns (pentru Anonim654321):

Nu-i lovesti tu asa tare incat sa moara.Pun pariu ca sunt niste slabani ce fug la primul pumn sau cum vad o teava de calorifer.

| Rührselig a răspuns:

Îţi sugerez să vorbeşti cu poliţia şi să te ajute. Şi să organizezi un flagrant. Dar e prea complicat.
Cel mai simplu: să nu fii singur. Adună-ţi 2-3-4 prieteni să te ajute. fă-ţi curaj să dai cu pumnul, nu-ţi fie frică. Ţi-e frică că eşti singur, dar dacă o să ai pe cineva să te acopere vei izbuti. Nu strică să îţi iei un spray lacrimogen sau ceva ce prefer eu: https://www.google.ro/......ps?/search Ia-ţi aşa ceva şi te asigur că vei scăpa de rapănii ăia indieni.

| Anonim654321 explică (pentru Rührselig):

Am dar nu ma ia cineva la intrebari daca se intampla ceva?

| Sardinaaa a răspuns:

Te duci la director/oare si ii spui, vb cu tatal tau, ia niste frisca de acasa in loc de spray paralizant, cuvantul, fi indiferent si spune-le ca nu castiga nimic daca te lovesc(din partea lui tata unele chesti), dar cuvantul poate sa omoare sau sa vindece, deschide gura si vorbeste fara frica. Bafta, si sa nu stai chiar ca prostul daca incep sa te bata, si sa folosesti frisca sau o sticla de lamaie stoarsa cu o gaura in dop! Bafta, fara arme periculoase ca se ajunge la politie!