anonim_4396
| Anonim întreabă:

In vara ma mut in Italia si as vrea sa aflu(daca locuiti acolo)cum e scoala si cum sunt cei de acolo...Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Gentiana a răspuns:

Buna seara! Eu nu locuiesc in Italia dar stiu de la nasa mea ca e bine acolo.Copiii sunt foarte calmi,orele de la scoli sunt foarte rezervate, profesori buni, calmi sau mai putin.Mergi acolo cu incredere si vei vedea ca te vor tolera repede! Succes!

2 răspunsuri:
| AnggelikiMessinianBlood a răspuns:

Ciao! am locuit timp de un an in Italia(roma).ce pot spune. m-am dus acolo in clasa a 7a.dupa care a trebuit sa vin la mama mea in grecia(deoarece parintii mei divortase si pentru un an mama m-a trimis la sora ei in Italia).la inceput italienii sunt cam rai. vorbesc urat cu romanii care nu stiu italiana, dar nu cred ca limba italiana e o prioritate deoarece se invata repede scoala la care invatam se numea Scuola media Giovanni e Francesca Falcone cred ca iti vei face multi prieteni romani... sper sa iti placa.succes.sau in greceste ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

| LiviaRoma a răspuns:

Anggeliki si eu tot la aceiasi scoala sunt! cand am venit in Italia aveam 14 ani.in luna iunie 2010 mai exact.pana sa inceapa scoala mi-a placut foarte mult,dar cand a inceput nu mi-a placut deloc oricum nu stiam italiana dar nu e o problema prea mare, mi-am facut multi prieteni romani,(cica prieteni, din vreo 20 cati aveam mi-au mai ramas doar doi pe care ii consider prieteni ).dar la sfarsitul anului scolar pe 12 iunie 2011 am ramas repetenta! am plans o luna de zile si ii ziceam mamei ca vreau sa ma mut inapoi in Romania cu orice pret.dar acest lucru nu s-a putut nici macar in vacanta n-am mers.cand a inceput scoala pe 15 septembrie 2011. mi-am schimbat total parerea imi place foarte mult in Italia si chiar n-as mai vrea sa ma mai duc in romania.parerea mea e ca acum sunt in clasa numai cu italieni iar ei sunt altfel decat romanii.la inceput cand am venit in Italia nu vroiam aproape deloc sa vorbesc italiana pentru ca o uram, dar acum o iubesc:X ( salutari din roma, Italia)