|

Bună, TPU! Mă numesc Alexandra și am aproape 16 ani. Mama mea este o persoană foarte agresivă verbal atât cât și fizic. Folosește amenințări de genul: "te dau la casa de copii", te omor și nu mă interesează poliția", "te scot afară pe ușă"

Poate sunt doar cuvinte spuse la nervi însă pe mine mă afectează foarte grav acest comportament. Îmi spune mereu că nu sunt bună de nimic și că sunt foarte nefolositoare.

Odată am spus la nervii mei incontrolabili: "De ce nu m-ai avortat?" Iar ea a răspuns scurt: "dar chiar așa, de ce nu am făcut asta?" Și am luat bătaie doar pentru ca plângeam din cauză spunea tuturor persoanelor doar aspeste negative despre mine și se comportă asemenea unui barbar, un om fără suflet.

Îmi spune că mă iubește însă eu nu simt asta. A spus doar că nu este nevoie să îmi arate. Acum a spus că vrea să mă dea la casa de copii... locuiesc doar cu ea în chirie. Tatăl meu natural nu știu unde este, fratele meu vitreg nici atât, iar tatăl meu vitreg stă în alt apartament în același oraș însă nu cred că este un lucru bun să plec la el.

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!

Asociatia Telefonul Copilului
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Pare bolnavă cu nervii, așa cum se poartă. Vorbele și comportamentul unui bolnav nu le iei în seamă, chiar dacă este mama ta.
2. Apelezi la Protecția Copilului din orașul, comuna ta, găsești serviciul la primărie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Altă rudă nu ai la care să apelezi?
Vreo mătușă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează