|

Bună TPU...

Nu mai inteleg nimic ...am o problema si chiar nu mai pot sa trec cu vederea. Plâng din cauza asta si nu am cu cine să vorbesc. Prieteni nu am laughing
Deci sunt clasa a 8 a si, deși învăț bine, am fost prietena cu aproape fiecare fata din clasa. Nu am bârfit pe nimeni, nu am urât pe nimeni dar toți m-au lăsat. Mereu când am avut o problemă si am incercat sa cer ajutorul am primit block, dar eu le ajutam pe ele si le dădeam sfaturi si la 3 noaptea daca sunau. Mereu am incercat sa ma comport frumos cu toti si cu toate acestea am fost înlocuită după o prietenie de 7 ani, am fost bătută de verisoara ei, am fost implicată și în alte scandaluri totdeauna pe nedrept. Diriga nu m-a susținut niciodată chiar daca aveam dreptate. Nu sunt grasă si urâtă sau ceva...sunt normală. Nu ma dau mare, sunt emotivă.
Am plâns în fața lor dar nu au avut mila deloc.
Singurul care ma susținea era un prieten de la grădiniță care stă foarte aproape de mine si nu am mai vorbit cu el de vreo lună. De ce? Pentru ca mi-a spus sa nu îi mai scriu ca imi scrie el. Nu a mai scris... si acum nu are treaba pentru ca suntem ca intr-o vacanta si are timp. Stie că ma doare.
El mă place de vreo 2 ani si stiu ca nu are pe altcineva sigur 100%. Am mai avut discuția asta cu el si eu consider că dacă ceva nu iti place trebuie sa spui. Si i-am spus ca ma deranjează ca doar eu mă implic si ghiciti ce! O spus ca sunt leneșă, ca să îl las in pace, etc.
Nu i-am facut niciodata nimic. Era SINGURUL om in care mai credeam. Credeam ca anul viitor când merg la liceu o sa mergem deodata, ca o sa imi arate locurile si totul s-a spulberat.
Pun foarte mult suflet într-o persoana si las de la mine doar ca sa fie bine totul si mi-e foarte ciuda când văd că altele au relație si prieteni si se comporta ca ultimele scorpii!
Am incercat sa imi fac o prietenie bună cu toate, sa nu le lipsească atenția, etc si tot rau primesc.
Ce să fac? De ce mi se intampla toate acestea? Care poate, sa vina putin in privat....chiar m-ar ajuta. Macar acum sa primesc ajutor când chiar nu mai pot suporta nopți nedormite si probleme

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Citeste un articol de pe net" cum sa nu mai fi luat de fraier"

| a răspuns:

Buna Andreea, ti-am trimis o cerere si ti-am scris mai multe informatii acolo, daca doresti sa discutam si sa incercam sa iti rezolvam problema, esti bine venita.

| a răspuns:

Salut, în situația asta sunt și eu de când mi am schimbat școala motivul este că părinții mei au decis să ne mutăm la casă asta e! Am ajuns aici în clasa a 2 a până în clasa a 4 a nu am avut mare noroc educatoarea mereu mă certa pe motive simple și colegii mei dădeau vina pe mine! În clasa a 4 a a venit altă educatoare și a fost bine, dar în clasa a 5 a Diriga nu prea ține cu mine și aceeași treabă cu clasele mici plus că la ședințe vine mama acasă supărată rău și e foarte nașpa înțeleg treaba de când am venit aici nu mai știu nimic de ceilalți colegi aici nu prea am prieteni doar câțiva asta este până la urmă numai că între noi este o diferență eu sunt gras laughing, dar mai ai un an și gata poți face altfel la liceu să îți alegi prieteni! Eu sincer să fiu sunt obișnuit! Baftă!