|

Buna TPU, sunt destul de buna la scoala, am pr III si anul acesta dau admiterea la liceu si imi este foarte frica ca eu nu o sa intru acolo unde imi doresc. Nu ma prea stiu la mate si am niste probleme si la romana, la mate as cam lua un 6 si la romana am tot facut teste si la toate este peste 7 in sus. La romana nu stiu sa analizez deloc si am mici probleme cu subordonatele ca sa le recunosc, la specii incerc sa le învăț cat mai bine.

As avea mare nevoie de ajutor, niste sfaturi pentru ca daca nu intru la liceul si profilul la care vrea as ajunge la un alt liceu care nu e chiar asa bun si as fi cu jumatate din clasa mea, colegii cu care nu ma inteleg deloc.

As avea nevoie de niste sfaturi, mai multe sfaturi si tot ce credeti ca m-ar ajuta in problemele pe care le am.

Cel mai bun raspuns primește FUNDA

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Eu te-aș sfătui să vorbești cu ai tăi, să te trimită la meditații. La română, încearcă să te documentezi pe net(ori roagă-ți profesoara sau colegii să te ajute să înțelegi) despre acele propoziții subordonate, pentru că, la un moment dat, după ce ți se explică mai bine le vei înțelege.

La matematică, ți-aș zice să citești teoriile, să faci exerciții le baza lor, mai rogă un coleg să te ajute la ceva ce nu știi, încearcă să te implici cât mai mult(și cel mai important, lucrează suplimentar!)?

1 răspuns:
| a răspuns:

Ma întreb cum ai luat premiul III... ar fi trebuit sa ai medie peste 9-9, 5, ceea ce înseamnă că ar fi trebuit sa te descurci la materiile astea măcar de 8.