| OzzyOsbourne a întrebat:

Bunaaahappy..am nevoie de ajutorul vostru.Amm bun,deci,as vrea sa ma shimb radical dar nu stiu cum sa fac sau ce sa fac in aceasta privinta. Vreau sa am mai mult incredere in mine,sa fiu mai feminina(nu ca acum nu as fi,sunt doar ca vreeau mult mai mult),sa imi schimb garderoba,sa fiu putin mai matura, dar in acelasi timp si copilaroasa.Am nevoie de sfaturi.

Răspuns Câştigător
| ceaiuldetei a răspuns:

Ok. : ) Foarte frumoase ideile tale.

Citește. Asta te ajută să te dezvolți și te ajută să vezi lucrurile altfel și te ajută și să te maturizezi.

Vezi lucrurile și viața din diferite perspective și asta, pe parcursul timpului, te ajută mult și cu încrederea în sine.

Apoi, învață să te descoperi. Să îți descoperi calitățile și să te prețuiești cât poți de mult, la adevărata ta valoare, indiferent de comentariile celorlalți. Cu toate astea, e bine să asculți și părerile altora.

Asta nu înseamnă că trebuie să crezi tot ce vezi scris sau tot ce auzi.

Dă-ți timp și ai răbdare cu tine. Nu toate se pot schimba peste zi și din anumite privințe, uneori e nevoie de ani. Nu te grăbi să crești prea repede. Bucură-te de perioada asta. Pentru că e printre cele mai frumoase din viață.

Experiențele personale, dezamăgirile și șuturile în fund, te maturizează mai mult decât crezi. Și transformarea se petrece mult mai diferit. Nu te grăbi.

Simte-te bine cu tine, respectă pe oamenii apropiați de lângă tine, respectă-ți părinții și respectă-te, în primul rând, pe tine însăți.

Ia-le pe rând. Ușor. Mai vezi tu, în timp. Mult succes și fruntea sus : )

1 răspuns:
| Bestxl a răspuns:

Pai cu garderoba, incepe sa porti rochii dragute, fuste, blugi cat mai mulati pe tine... Ai putea sa fii mai neinteresata de anumite subiecte, sa razi la anumite glume.