|

Bunaaa, am o problema cu prietenul meu. El a fost operat de apendicita si nu are voie sa iasa din casa (nu-i o problema asta il inteleg.) dar ieri cand am iesit de la oare de la scoala. la`m vazut pe cealalata parte a strazii ca o fata se imbratisa! Am fost distrusa cand l`am vazut! si am incercat aseara sa vorbesc cu el si nici pe mess nu a intrat nici la telefon nu raspunde ce pot sa fac. ( sunt sigura ca el era pentru. ca l`am strigat si s`a intors si cand ma` fazut a luat`o la fuga ). crying ziceti-mi ce sa mai fac. crying pls. dau fundita.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E dureros dar incearca sa il uiti...nu il mai suna pentru ca ii vei da satisfactie si lasa-l sa se roage d tine...iar atunci u respingel pentru ca daca a facut-o o data o va face si a doua oara si u iar vei suferi deci cauta-ti p cineva care o sa t iubeasca cu adevarat BAFTA!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca a luat-o la fuga,inseamna ca se simte vinovat, iar tu esti mai importanta decat fata aceea pentru el; priveste lucrurile amuzandu-te daca poti si asteapta sa ai o explicatie cu el. Daca recunoaste scena si-si cere scuze il poti ierta; dar daca incearca sa minta, pune capat relatiei:nu e un tanar in care poti avea incredere...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nul mai baga in seama un timp...lasal sa te sune pana ploua afara, si cand vei avea de cand sai rasp atuncea sal intrebi cine era fata cu care se imbratisa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum a fugit daca era operat? si eu am fost operata si abia mergeam tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intreaba-l daca aia i-a facut operatia laughing da. aia ce a facut? thinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu nu mai ai ce sa faci, pentru ca nu este vina ta, ci a lui.Nu-l mai suna,lasa-l in pace un timp, ori te suna el (cum ar fi normal) sau o sa va intalniti pe strada, la scoala undeva.si o sa ii poti cere explicatii.Insa nu stiu ce explicatii ti-ar putea da,cand el iti zicea ca nu poate sa iasa din casa, si se imbratisa cu una pe strada.E cam clar ceea ce se intampla aici. Oricum daca te suna sau va intalniti, nu fa pe isterica.lasa-l sa iti spuna versiunea lui si dupa esti libera sa alegi ce vrei sa faci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pffff nu stiu ce sa zic.sad e posibil sa ii fie rusine sa mai vb cu tine pentru ca te-a mintit sau pentru ca l-ai vazut cu o alta fata imbratisandu-se...eu zic sa il lasi cateva zile sa vezi daca te cauta... daca nu inseamna ca nu te merita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează