|

Bunaaa. Sa trec direct la subiect. Am un timp in scoala, a 9a, eu sunt a 8a (e liceu) Foarte dragut baiatul. Am inceput sa vorbim, sa iesim, manierat (el plateste de obicei) ma aduce acasa. Nimic de comentat la adresa atitudinii. Prietenele, cum sunt ele de obicei, s-au dus la el repede "ce crezii despre ea?". Faze care nu isi aveau rostul. Si baiatul a zis clar ca vorbeste el cu mine, ca sunt draguta, de treaba etc. Cand iesim afara ma ia in brate, imi permite si mie multe lucruri, daca e sa nu ma lase cineva in pace se baga imediat. Problema e ca m-a inebunit efectiv. Sunt putin (putin mai mult) aeriana. Si nu stiu ce sa fac, adica oare el vrea sa astepte? Il mega like ca sa zic asa...laughing Un sfat? Va rog. Gen sa fac? Sa mai astept sau sa intreb eu? Mi se pare putin cam ciudata ideea cu intrebatul. thinking Whatever. Multumesc! Aaa da. Credeti ca am sanse?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incearca-l sa-l iei cu usorul, sa vorbiti spre exemplu pe mess cat mai multe tampenii sa aveti o discutie lunga, si la un moment dat sa faci aluzie spre cum ar fi ca voi doi sa fiti impreuna, dar nu le da copy paste si prietenelor de care ai amintit de mai sus, daca ele au facut asta cu toate ca tu le-ai spus ca chiar nu trebuia inseamna ca nu sunt chiar ce crezi tu. Sigur ai mari sanse la el, din moment ce iti ia apararea, vorbeste frumos, te ia in brate, e clar ca ceva, ceva exista! Dar nu il lasa neaparat pe el sa faca chestia asta, nu astepta sa il pierzi. poate e mai timid thinking Nu ii spune direct " Vrei sa fii cu mine" dar fa aluzii la acest fapt, sa realizeze ca ti-ar placea ca intre voi sa existe mai mult decat amicitie. Sper ca ti-am fost de ajutor :* daca da ma bucur, Fundita?batting eyelashes puppp Succes!

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca el nu face pasul urmator fal tu.incerca sa ii spui prin mesaje sau pe mees gasesti tu o cale ca daca si el te place va accepta pasul acesta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează