| MazareanuSephora a întrebat:

Ce as putea folosi pentru pori dilatați? As vrea ceva sa-mi micșorez porii? Nu-mi plac deloc cum se văd. Am tenul gras.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

în privința porilor dilatați mi se pare că m-a ajutat mult de când folosesc foreo pentru curățare. Ar mai fi si niacinamida ca substanță activă (de la the ordinary de exemplu) bună pentru problema asta.

| MazareanuSephora explică (pentru Adry05):

Buna! Îmi poți Răspunde la câteva întrebări in privat in legătura cu acest subiect?

| Adry05 a răspuns (pentru MazareanuSephora):

Dacă mă pricep, sigur. da mai bine întrebi aici, ca să vadă și alții care ar putea fi interesați.

| Bondarel99 a răspuns:

In primul rand un gel de curatare pentru ten gras apoi o lotiune tonica (are rolul de a micsora porii), dimineata si seara si va trebui sa respecti mereu aceasta rutina.

| simona_sarbu a răspuns:

Buna!

Nu ai nevoie neaparat de ceva, ci trebuie sa ai o rutina. Sa te demachiezi atat dimineata, cat si seara, sa iti cureti fata chiar daca nu te-ai machiat. In plus, este important sa folosesti creme de hidtratare specifice tenului tau. Daca ai un ten gras, asa cum spui, e bine sa iei ceva fara uleiuri (oil free) pentru a nu incarca si mai mult tenul. La felde indicat este sa iti faci masti ce presupun exfolierea pielei. Ai grija sa nu iti iriti fata, ci sa fie o exfoliere blanda. Nu uita, chiar daca e iarna e bine sa folosesti si creme SPF.
Daca vrei produse, poti incerca cele care au continut de niacinamida, dar nu iti pot spune din experienta daca sunt bune sau nu. In final, daca consideri si poti, alege sa mergi si la un profesionist, el iti va recomandat ce e potrivit pentru tenul tau.