| Noname_8352 a întrebat:

Ce credeti despre fetele din zodia fecioara, dar despre baietii din zodia pesti? Dar compatibilitatea? Fuditaawinking

5 răspunsuri:
| adelutza29 a răspuns:

Zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta MERCUR, planeta care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, elocventa, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

Nativul in Fecioara are o mare nevoie de a fi mereu in slujba altcuiva, dar de a se bucura si de recunoastere si respect din partea superiorilor. Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent in munca, fara a reusi vreodata sa se ridice mai sus decat pozitia de simplu subaltern. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora (functionar public, comert, medicina), dar si in domenii legate de agricultura, animale, plante, alimentatie, chimie, farmacie, igiena, munca de precizie, calcul si analiza, artizanat. Din punctul de vedere al sanatatii, nu se bucura de o vitalitate prea solida, desi are o sanatate buna in general, dar uneori un simptom cat de mic poate duce la ipohondrie numai datorita grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedeste mare interes pentru tot ce e in legatura cu sanatatea, terapii si diete, deci medicina – chiar si la nivel empiric – poate fi un capitol care ii suscita mereu interesul, ori pentru a aplica ceea ce afla asupra propriei persoane, ori pentru a ajuta pe altii.
Compatibilitate cu alte zodii
EXCELENTA (100%) - Fecioara, Capricorn, Taur
BUNA (80%) - Scorpion, Rac
DELICATA, RISCANTA (60%) - Sagetator, Gemeni
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Pesti
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Berbec, Varsator
NERECOMANDABIL (10%) - Balanta, Leu
Calitatile zodiei purificare, castitate, analiza, ordine, ratiune, precizie, spirit practic, spirit analitic, atentie la detalii, seriozitate, harnicie, constiinciozitate, perfectionism
Defectele zodiei critica, indoiala, rezerva, manie, limitare, obsesie la detalii, lipsa de imaginatie, teama, ipohondrie, stress, timiditate, ingrijorare exagerata, panica
Verbul caracteristic A ANALIZA. A SERVI.
Motto-ul zodiei "Obtin increderea si relaxarea. Dezvolt simtul discriminarii si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare."
Calitatile zodiei purificare, castitate, analiza, ordine, ratiune, precizie, spirit practic, spirit analitic, atentie la detalii, seriozitate, harnicie, constiinciozitate, perfectionism
Defectele zodiei critica, indoiala, rezerva, manie, limitare, obsesie la detalii, lipsa de imaginatie, teama, ipohondrie, stress, timiditate, ingrijorare exagerata, panica
Verbul caracteristic A ANALIZA. A SERVI.
Motto-ul zodiei "Obtin increderea si relaxarea. Dezvolt simtul discriminarii si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare."
Caracteristica generala a zodiei Pesti: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Pesti: Apa
Calitate definitorie pentru zodia Pesti: semn Mutabil (flexibilitate)

Planetele si zodia Pesti
Planeta guvernatoare: Neptun
Planeta carierei profesionale: Pluton
Planeta dragostei: Mercur
Planeta câstigurilor financiare: Marte
Planeta sanatatii si a muncii: Soarele
Planeta casei si a familiei: Mercur

Culorile zodiei Pesti: verde-albastriu
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Pesti: diamant alb
Metale caracteristice pentru zodia Pesti: cositor
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Pesti: joi

Principalele calitati ale zodiei Pesti: sensibilitate, capacitati paranormale, altruism
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Pesti: iluminare spirituala
Defecte ale nativului din zodia Pesti: pesimism, preferinta pentru anturaje rele

Relatii între zodia Pesti si alte zodii
Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Scorpion
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Sagetator
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Sagetator
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Gemeni
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Berbec
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Fecioara
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Rac
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Scorpion, Varsator
Personalitatea zodiei Pesti

Complex, întelegator, prietenos, nativul din zodia Pesti este un visator. Întâmpina greutati în a fi practic. Nativul din zodia Pesti este sensibil, impresionabil, comod, bonom si sociabil, modest si dispus sa se sacrifice pentru altii. Are mult umor.

Fantezia bogata a nativului Pesti îl face sa fie visator. El îi întelege foarte bine pe ceilalti si astfel poate iesi din situatii critice. Este foarte curajos si îsi îndeplineste obligatiile cu constiinciozitate si la timp. Pe plan profesional, este un colaborator exceptional, care îi lasa cu placere pe altii sa comande.

Nativul din Pesti îsi intuieste slabiciunile. Uneori este prea secretos si are tendinta sa se retraga în lumea lui. Poate fi atras de droguri, de speculatii care pot duce la pagube.

Sanatate : Nativii din zodia Pesti este predispus la infectii si afectiuni ale picioarelor, în special ale gleznelor. Intestinele sunt, de asemenea, sensibile. Socurile sufletesti pot duce la depresii si dereglari fizice.

| annakarenina a răspuns:

Nu conteaza zodiile, conteaza sentimentele adevarate pe care e aveti unul pentru celalalt.

| vivi14 a răspuns:

Persoanele nascute sub constelatia Fecioarei ajung la onoruri prin merite proprii. Judecata rece, spirit de dreptate, pietate, inclinatii pentru lucruri cinstite. Caracterul este benign, bland, modest, maniabil, increzator si totusi greu de inteles. Vointa, desi ferma, se lasa usor convinsa. Inteligent, ingenios, tine la sentimentele lui cu incapatanare. inclinatie spre spiritualitate, artele liberale, persuasiune. Gusturi pentru agricultura, horticultura sau pentru colectii. Apt pentru stiintele inalte si studii serioase, pasiunile sunt, in general, moderate, opiniile variabile.
Nativul Fecioara sau cu Ascendentul in Fecioara, se afla sub influenta lui Mercur (guvernator traditional), care il face analitic, rational si adesea egoist. Daca va incepe o cercetare spirituala, ea se va plasa sub influenta Lunii si a planetei Neptun (guvernatori esoterici), care-i vor permite sa lucreze astfel incat slabiciunile sale sa fie puse in lumina pentru a le transmuta. Daca isi va continua evolutia, ea se va plasa sub influenta planetei Jupiter, care ii va permite sa inteleaga legile universului si sa se daruiasca cu iubire umanitatii.
Pesti :
Pestii semnifica mistica si devotamentul.Simbolul care marcheaza acest semn - cei doi pesti înotand în directii diferite, exprima foarte bine dualitatea nativului nascut în aceasta perioada.

El este în permanenta consumat de contradictii ce-l sfasie si care îl fac sa fie sovaitor, nehotarat în actele sale.

Aparent linistit, se framanta intens si continuu în realitate. De aceea are de multe ori un aer de oboseala si de deprimare. Un tip generos si foarte milos, se va devota în permanenta celuilalt - familiei si prieteni - si va fi gata de sacrificiu chiar, în anumite situatii.

Desi inspirat si cu bune idei, lipsa de energie (consumata în numeroasele sale ezitari) îl va împiedica sa fie prea activ si sa aiba prea multe initiative, ceea ce-i va da adesea un sentiment de frustrare.

Asta e tot ce am gasit, sper ca te va ajuta :*. O zi buna:*

| dragutza_1869 a răspuns:

Intrebarea ta e buna :* sunt fecioara si am iubit peste.despre compatibilitatea zodiilor nu pot sa spun nimic. da ne intelegem bine... scuze ca nu te_am ajutat

| mirunaana a răspuns:

Fete fecioare-greu de multumit, fete care critica, atente la detalii
baieti pesti-visatori, artisti, bleguti, ipocriti uneori

compatibilitate...nu stiu.incearca u sa deduci din caracteristicile pe care ti le-am dat