| MaryAlexx a întrebat:

Ce pare aveti de industria muzicala romaneasca? Mie cel putin nu imi place, cu greu imi gasesc maxim trei melodii care sa imi placa din topurile din ziua de azi.

4 răspunsuri:
| camy417 a răspuns:

Care industrie muzicala? cele 3 note care se tot repeta si pe care pui 2 versuri banale nu se poate numi muzica. Avem si noi melodii bune, dar desigur, nu sunt difuzate la radio pentru ca nu sunt comerciale. Nu cei care canta sunt de vina ci ascultatorii. Multi cantareti au o voce foarte buna. Pot ei sa o valorifice? Nu! De ce? pentru ca nimeni nu ar mai asculta ce canta ei. La radio se da ce se asculta, nu ce este bun, asa ca nu te mai obosi sa cauti prin "topuri"

| Carmen100 a răspuns:

Asa e. Mi s-a facut scarba acum cateva zile cand am auzit "piesa" aia K Pe Beat a uneia care s-a gasit sa se faca vedeta. 2 versuri cu rime care pot sa le fac si eu si un refren de rahat. Pur si simplu mi s-a facut scarba de ce muzica se face si se si asculta. Tocmai d'aia m-am dat 70% pe dubstep.winking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Faţă de cum era acum 2-3 ani, cu rahaturi peste rahaturi care se asemănau izbitor de tare între ele, şi care conţineau 2 versuri în engleză care erau repetate timp de 3-4 minute cât ţinea melodia, acum e mai acceptabilă.

| robe_5426 a răspuns:

Industria muzicala romaneasca pot spune ca mai are mult fata de cea americana.Intradevar si in Romania sunt niste voci foarte bune, dar unele nu sunt scoase in evidenta asa cum ar trebui.Multi cantareti romani au inceput sa copieze alti artisti.Eu cred ca si Romania are talente, dar putine, mai au mult de invatat de la americani. Funda? :*