|

Ce sa fac atunci cind nu am prieteni adevatati. dar nu sint o persoana rea, ajutati-ma nu am pe nimeni -am un caz ca am cazut jos dar pe imeni nu i-a fost nimeni, dar sunt fete care au prieteni adevarati.nu stiu ce sa fac?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!

In primul rand capul sus!
Poate ca inca nu ai gasit persoanele carora sa le poti spune "prieteni". Indiferent de cat de bun prieten ti-ar fi o persoana pana la urma chiar si persoana respectiva te va dezamagii.

Nu trebuie sa iti pui problema cum ca acest lucru ar fi din vina ta.
Lumea este rea, este invidioasa, nimeni nu-ti vrea binele decat familiawinking

In general asa suntem, noi, fetele. Nici eu nu prea am prietene "adevarate", majoritatea incercad decat sa profite de pe urma mea si atat. O singura prietena este aproape de sufletul meu, celelalte judeca doar dupa aparente.

Dar, nu numai acea fata este apropiata, ci am si un prieten foarte bun.
Este mult mai usor sa ai un "cel mai bun prieten" un baiat. El stie ce si cand sa-ti spuna, stie sa te consoleze si nu va fi niciodata invidios pe tine pentru ca ai mai multe haine decat el, sau daca stai cu baiatul de care ei ii place, asa cum se intampla in cazul fetelor.
Aceste prietenii sunt cele mai durabile, si mai adevarate.
Nu trebuie sa ai multi prieteni. Cativa daca ai, dar sa-ti fie cu adevarat prieteni.
Daca inca nu ai intalnit persoanele potrivite, sfatul meu este sa te apropii mai mult de parinti. Ei sunt cu adevatat cei mai buni si adevarati prieteni ai fiecaruia dintre noi.
Eu una, discut deschis absolut orice subiect cu mama, dar si cu tata.

Sper ca te-am putut ajuta >big grin

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai cazut jos...aia e o prostie'
Si eu am cazut la propriu de cand a inceput anul si decat odata am fost ajutata sa ma ridic.Restul...cu gura pana la urechi,ca`s prea imaturi/e sa le ceri ceva

Dar prietenia adevarata nu se vede aici, se vede cand cazi la sensu figurat, atunci ai nevoie cu adevarat de cineva si...ciuciu...nu e nimeni

Inveti sa fii tu pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu ai o problema si cu exprimarea. Nu te-ai gandit ca asta este problema problemei tale? Mai intai, rezolva-ti problemele personale, ca prietenii vin de la sine, nu trebuie sa cersesti prietenia lor, nici nu ti-as recomanda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa cum a spus si @ Vizitiul, ai o problema si cu exprimarea..Incearca sa faci ceva pentru a rezolva problema asta. Lasand la o parte exprimarea, inteleg ca tu ai nevoie de niste prieteni adevarati.Stiu ca nu se castiga usor asta.De un prieten adevarat dai mai greu in ziua de azi.Nu te compara cu alte fete care au, ci incearca sa te vezi pe tine. Observa persoanele din jurul tau si apropie-te de cele cu care crezi ca te-ai putea intelege.Nu te arunca in fata doar de dragul de a avea o prietenie pentru ca s-ar putea sa fii dezamagita. Cunoaste bine persoana de langa tine, asigura-te ca merita increderea ta si restul vine de la sine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singura prietenă adevărată ar putea fi mama ta,Valeria. Sau propria-ţi persoană. Ai încredere în tine şi în ea. Nu îţi va vrea răul niciodată,nu te va sfătui de rău, nu-ţi va baga "beţe-nu roate", nu te va trăda... Discută cu mami tău orice fel de problemă şi încearcă să o iubeşti şi ca pe o prietenă aşa vă veţi simţi amândouă mult mai bine şi veţi avea o relaţie mai apropiată, mamă-fiică.
Nici nu aş putea spune că eşti o persoană rea după zâmbetul de la avatarul tău. Luminezi ca un globuleţ de bunătate. Ai grijă de tine şi nu spune niciodată, niciodată.
O zi cât mai plăcută în continuare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează