|

Cum fac sa fiu cea mai populara din clasa? Sa nu credeti ca sunt tocilara sau pitzi...Never mind...Ma plac vreo doi baieti dar imi place sa atrag atentia mai multor persoane.Sunt unpik de tot fitoasa, dar nu foarte. Ce ar trebui sa fac? Sa ma imbrac vulgar? Never mind! Sa vorbesc vulgar? Never mind!

Sa imi shimb garderoba? Sa nu bag pe nimeni in seama? Cum fac colegele mele ultrafitoase? Va rog sa ma ajutati.As cere parerea unui baiat, Chiar daca sunt fata.

Funda pentru cel mai bun!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sincer la noi in clasa nu este cu,, cea mai populara" fiecare fata are ceva special si unic... eu una sunt cea mai glumeata, vorbareata si vesela fata din clasa big grin ma inteleg minunat mai mult cu baietii pentru ca fac sport si ma bag in discutiile lor, ii ajut si pana la urma pentru dumnezeu stau pe un rand de baieti eu cu cea mai buna prietena. asa ca incearca sa gasesti la tine ceva ce prietenele tale nu il au si sa accentuezi acel lucru si este foarte posibil sa iesi in evidenta cu asta. Succes!winking

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ramai fato` cum estilaughing!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Hm incearca sa ai teme de discutiii interesante si ce le plac altora(sa gasesti interesele altora)sa fii amuzanta si poti chiar sa fii cool pentru a atrage atenti
sper ca te am ajutat daca la mine e cel mai bun imi pui ras cistigator plz?happy
succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca exista o reteta prin a fi populara. Adica e mai important sa fii tu insuti si nu cred ca e o idee buna in a le copia pe colegele tale "ultrafitoase" pentru ca vei ajunge ca ele, fie ca vrei, fie ca nu vrei. Fiind originala poti atrage atentia oamenilor, chiar mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dechi ai grijha ce'ti doresthi...eu sunt populara clashei si e mai rhau decat crezi. fundita?love struck

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează