| AnneMariie a întrebat:

Cum imi pot face profilul de facebook sa-l poata vedea doar prietenii? Dar fotografiile de coperta cum le pot face sa le vada decat prieteni? HELPP! Fundita.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

FACEBOOK - Profil privat. Intra aici http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy in dreptul la -> Cine iti poate vedea postarile viitoare? da click pe -> Editeaza -> aici alegi PRIETENI -> salveaza setarea Acum click pe Cronologie si Etichetare (in stanga) in dreptul la -> Cine poate adauga lucruri în cronologia mea? -> click pe Editare si alege ->Prieteni ...si continui cu ->Prieteni pana jos. Acum intra in profilul tau aici http://www.facebook.com/profile.php? Id click pe ->Fotografii -> Albume ->click pe primul album -> Editeaza -> alege Prieteni (din dreapta)-> Click pe ->Terminat, asa faci cu fiecare album in parte. Acum la Albumul de profil, click pe prima poza, click pe Editeaza ->alege Prietenii sau Doar eu (ce vrei), click pe ->Editare Terminata, asa faci cu fiecare poza in parte din acest album. Fotografiile de coperta sunt publice, nu ai ce setari sa faci. Enjoy! Ai profil Privat! (doar prietenii iti pot vedea profilul, postarile, fotografiile)

| AnneMariie explică (pentru neluL):

Te mai rog ceva. Spune-mi si mie daca stii, cum fac, sa nu mai ma poata gasi nimeni cand ma cauta acolo la "Cauta persoane, locuri si lucruri" sa nu ma poata cauta decat prietenii mei, iar la restul' sa nu le apar acolo. Multumesc multhappy

| neluL a răspuns (pentru AnneMariie):

Pai cred ca ai selectat deja in dreptul la ->Cine ma poate cauta ->aici alegi -> Prieteni.
In dreptul la -> Doreşti ca alte motoare de căutare să afişeze linkuri către cronologia ta? da click pe -> Editeaza ->Dezactiveaza.

2 răspunsuri: