| Sas a întrebat:

Cum pot cuceri si eu o fata?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu vorba buna, respectuoasa, cu un zambet, cu o floare...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce vrei să îi faci după ce o cucerești.
Eu zic să îi spui direct așa
- Vreau să te cuceresc, ca să...
La puncte puncte, spui ce vrei.

| Schizotix a răspuns:

Din ce am vazut la voi si din ce am auzit la prietenii/prietenele mele, nu prea exista o ''ecuatie'' clasica pe care sa o adaptezi. Depinde enorm de la persoana la persoana. Cum o cuceresti pe una, pe alta o plictisesti. Ceea ce o atrage pe una, pe alta o face sa vomite. De exemplu, daca esti un baiat educat, cultivat si respectuos vei fi foarte apreciat de unele femei( cred ca circa 5-10% din femei), dar altele (cam restul 90%) vor mictiona pe calitatile tale. Asa functioneaza.

| Silwian a răspuns:

NU ai nici o sansa daca ea nu te vrea nu te doreste! lasa te pagubas! Pierde de timp! Traim alte vremuri! In ziua de azi nu mai este cu Astfel de povesti! Fetele din ziua de azi stiu exact ce vor.Si nu se abat nici catusi de putin de la planul lor foarte bine pus la punct! Asa ca lasa te indiferent si las o pe ea sa te cucereasca daca intr-adevar te doreste si te vrea!

| Cehoslovacia a răspuns:

O femeie o cuceresti in primul rand prin prezenta, stii tu nu degeaba haina-l face pe om, alta e sa te imbraci la moda si alta ca un boschetar sau de pe vremea lu’ bunica-tu.
dupa trebuie sa ai cat de cat si trasaturi fizice ok, ca pana la urma o persoana vede prima data fizicul care este foarte important la inceput, dar mai sunt si exceptii care nu pun aproape deloc accent pe asta, stii tu se zice ca frumusetea este in ochii privitorului.
Carisma, cam asta-i baza fundamentala, pe-o femeie o cuceresti usor, nu e mare chestie sa o faci sa rada si sa te porti un om interesant si cat de cat moral.
Femeilor cam le plac barbatii independenti, si cam asa este in cele mai multe dintre cazuri, oricum greu sa cuceresti o femeie nu este, ma refer strict la cele reale, virtual nu stiu cum poti sa cuceresti pe una ca acolo ai concurenta, probabil doar fizic ca ala atrage pana va cunoasteti happy
intra in vorba real cu ele si fa-ti curaj, ca nu te musca femeia, din contra e o fiinta foarte blanda daca nu o dai in teama si alte chestii negative….

| MilmolfayCuTaitei a răspuns:

Iti iei e46

| Lovelyrockgirl a răspuns:

Te comporti frumos cu ea si ii esti aproape.

Întrebări similare