|

Cum pot sa ma inalt? Am 14 ani, sunt fata si cei mai buni prieteni ai mei ( in numar de doi ) sunt de fapt baieti si sunt in clasa cu mine. Problema mea este ca sunt cam complexata de inaltime avand in vedere ca am 1.50 dar aceasta anxietate a crescut de cand acesti prieteni ai mei si-au dat drumul si s-au inaltat mult unul dintre ei ajungand la 1.92, iar celalalt are si el peste 1.80. In ultima vreme au mai facut din cand in cand si glume pe seama inaltimii mele mici si am inceput sa ma simt prost. Am facut si eu o gluma sau doua pe seama celui care este mai inalt dar nu l-a deranjat deloc, el fiind foarte bucuros ca este asa inalt. As vrea sa ma mai inalt si eu pentru ca ma simt foarte mica pe langa ei si am o stare de anxietate mereu in preajma lor. Cum pot sa fac asta?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna big grin primul lucru care ar trebui sa il sti,este ca toti avem defecte happy. ar trebui sa vb cu ei,sa le spui ce ai pe suflet, si daca sunt prieteni buni, te vor asculta big grin
si eventual poarta tocuri de 10 sau 12 cm big grin! >big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singura sansa este voleiul in cazul tau si baschetul la baieti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa practici un sport te va ajuta. si sa stii ca si eu sunt in situatia ta ( adica sunt micuta)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca tocuri dar te sfatuiesc sa ai rabdare pentru ca tu inca cresti. Acest proces, de crestere, se opreste la varsta de 20-22 de ani.P.S.:"ESENTELE TARI SE TIN IN STICLUTE MICI!"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează