|

Cum sa aflu daca un baiat ma place? Stiu, e ciudat ce intreb, dar mie imi place foarte mult de el si as vrea sa aflu daca e reciproc...cand suntem singuri vorbeste cu mine si ne radem, dar cand suntem mai multi nu prea vorbeste cu minebig grin si inca o intrebare: Sa ii cumpar cadou de ziua lui?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

buna. Eu sunt in exact aceiasi situatie... Doar ca la el nu i este ziua. Ci mie. maine. Deci ar trebui sa stai sa isa vorbesti cu el despre orice. incearca sa jucati adevar si provocxare si intreaba-l ce fata i place din colectivul vorstru de prieteni. Incearca tot frelul doar nu fi directa. Funda? A si apropo cu cadoul. eu cred ca ar trebui sa i iei ceva simbolic de exemplu un brelog cu friends sau cu numele lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, cumpara-i ceva special, personalizat. Da-i semnale ca il placi si cand il mai prinzi singur, spune-i. E mai bine asa. Fii corecta. Adica risti sa te placa si sa nu afle niciodata ce il placi, sau chiar daca iti spune "nu te plac" tu ii spui "Ok, ramanem oricum prieteni, da?" Si totul va reveni la normal. E mai bine asa. Asculta-ma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da cumparai ceva frumos siti din cate spui uh reiese ca te place dar este el mai rusinos cand este cu prietenii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează