|

Cum sa slabesc mai repede?[am 13 ani jumate si merg si la sala 2 ore in fiecare zi ] Va rrogg Sfatt repeedeebatting eyelashes! fundita si Vott :*!batting eyelashes

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Multe persoane se asteapta ca o dieta de slabit sa faca minuni, daca se poate sa lucreze singura si rapid. Sa ne faca din grasi slabi peste noapte. Insa nici o metoda fulger de slabit (regim drastic, infometare, diete scurte, pastile, ceaiuri), indiferent pe cei cai actioneaza ea, nu da rezultate durabile.

Motivul e acela ca aceste metode supun organismul la un soc nutritional. Corpul pierde substante extrem de importante fapt ce are ca efect generarea unei foarte puternice senzatii de foame. Scopul ei e de a reface rezervele afectate de regimul drastic.

Deci in mod reflex, dupa o astfel de dieta, vine o perioada in care mananci enorm si necontrolat. Ajungi in scurt timp sa depasesti greutatea pe care o aveai inainte de regim. Deci in ansambu, in loc sa slabesti te ingrasi.

Cum trebuie sa slabesti? happy

Cuvintele cheie sunt lent si cu rabdare. Nutritionistii spun pe buna dreptate ca inainte sa slabesti trebuie sa reusesti sa-ti pastrezi greutatea la care esti in prezent, timp de 6 luni. Adica pentru inceput sa nu te mai ingrasi. Apoi, lent, in termen de 1 – 2 ani, sa slabesti pana la greutatea ta ideala. Nu intr-o luna ori doua, cum incearca majoritatea dietelor.

Secretul reusitei curei de slabire si al unui rezultat durabil este alimentatia sanatoasa si echilibrata care sa nu priveze organismul de acele substante nutritive esentiale de care are nevoie: vitamine, saruri minerale, grasimi nesaturate, zaharuri, fibre, proteine. Pe de alta parte, e important sa refuzi alimente care nu fac altceva decat sa ingrase fara sa aduca elemente nutritive.

Cea mai importanta masa a zilei este cea de dimineata de aceea nu trebuie sarita. Ea trebuie sa fie complexa, sa contina alimente cat mai variate si neaparat paine. Painea iti mentine zaharul din sange la cote optime. Daca el scade, acest fapt devine prima alerta care stimuleaza centrii foamei din creier.

Redu treptat orele la care mananci seara. De exemplu luna ce urmeaza nu mai mananci dupa ora 20:00, apoi luna ce vine...2004 - 2102 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează