| deealove a întrebat:

Daca ar fi sa comparam Romania cu Ungaria care ar fi diferentele? Referindu-ma la vegetatie, lacuri, clima...

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ei sunt un pic mai organizati si curati decat noi. Si asta spun pentru ca am fost prin Ungaria, nu ca m-am uitat la televizor. Romania are mai mult potential dar nu este folosit la maxim.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tot ce pot sa-ti spun e ca Romania seamana cu un peste si Ungaria cu un ou proaspat trantit in tigaie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Noi avem o mare adevarata pe care o tratam cu ...cum ne pricepem noi, ei au un lac de care atata au tras si atata l-au lustruit de a iesit o mare plata(asa numesc nemtii Balatonul cand vin in concediu la unguri).
Noi avem munti adevarati dar nu poti avea acces la ei decat daca esti un cunoscator, un fel de Heidi, fetita muntilor, altfel te papa cainii ciobanilor, altfel te poti rataci prin ceilalti munti(de pampersi si de peturi) iar ei au niste dealuri un pic mai ridicate, pline cu vita de vie(pe care o vand cu mare respect), iar inlauntrul dealurilor Ungaria e strabatuta de la vest la est de o retea de ape termale foarte folositoare. Te duci in cel mai ieftin sat si vei gasi o piscina acoperita cu dusuri si vestiare curate, in care susura apa termala curativa si in care orice om poate avea acces-ceea ce se si intampla.
Vegetatia lor este asemanatoare cu a noastra, atata doar ca e mai verde, ca doar sunt unguri, nu? de fapt am vrut sa zic e mai curata, mai ingrijita, mai pieptanata.
Toamna ei vin la noi si cumpara tiruri de pepeni rosii(lubenite) pentru ca la noi sunt mai bune ca la ei.
La ei e peste-n apa, la noi nici pestii nu mai cresc mai mari de-un cot. Ce vezi tu prin revistele noastre e eterna minciuna pescareasca.La ei in pom piersici cat dovlecii! si crapi-n rau cat berbecii! glumesc... dar sotul meu n-a prin in 3 ani peste asa mare cat a prin in 3 ore pe Balaton.
Lor le pasa un pic mai mult, s-au trezit un pic mai devreme si au invatat lectia din timp, dar au fost ajutati si pe cand Imperiul Austro-Ungar le era mama si tata.