| xanax77777 a întrebat:

De ce oare majoritatea fetelor din ziua de azi plac numai brunetii? Nu am mai auzit o fata sa ii placa blonzii cu ochii albastri in ziua de azi, din contra, chiar ii evita sa aiba o relatie cu ei.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hmm, interesanta perspectiva. Nu am mai auzit asta pana acum. Adica da, unele fete sau persoane, indiferent de gen, ar adopta acea mentalitate, cum ca daca multa lume crede ceva, ei ar trebui sa fie diferiti.

Cu alte cuvinte, daca majoritatea populatiei prefera ceva, ORICE, sigur se gaseste cineva sa zica ca nu prefera acel lucru, ca nu ii place, dar mai mult zice acest lucru pentru ca nu vrea sa fie ca ceilalti (desigur acesta este un exemplu). La fel poate sa fie si in cazul persoanelor descrise de tine, daca toate fetele se dau in vant dupa cei blonzi cu ochii albastrii, sigur cateva persone nu o sa vrea sa faca acest lucru.

Dar pe langa ce am descris mai sus, sunt persoane care nu tin cont de asta, adica in marea majoritate, deci nu poti sa zici ca majoritatea fetelor din ziua de azi plac cele tipuri de persoane.
DAR daca ne-am luat dupa o statisticia, la cum ca ar exista mai multi barbati bruneti decat blonzi in lume, atunci EVIDENT ca majoritatea nu numai ca prefera, ci si sunt din multe circumstante, impreuna cu persoane cu parul brunet, nu? big grin

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia erau adeptii elitei hitleriene ariane. Probabil aveau la cunostinta ca sant autoritari & au schimbat tendinta de selectie

| Adry05 a răspuns:

Uite atunci m-ai găsit pe mine

| InYourMind a răspuns:

Ca aia arata a bărbați. Blonzii arata a fetițehee hee

| Mateanul a răspuns:

Gusturile se schimbă. dar nu e valabil pentru toate persoanele. Tu trebuie să-ți vezi de viață. că vei găsi pe cineva, nu-i problemă de asta happy. Tu trebuie să-ți dezvolți calități dacă vrei să atragi fete (fii deștept, comportă-te frumos, îngrijeștete să ai un aspect fizic decent, fă sport). Asta îți spun în caz de ești băiat happy.