|

E o problema in a fi copilăros? Am 16 ani. Părinții mei îmi spun mereu că sunt ciudată pentru că mă comport prea mult ca un copil, într-adevăr sunt mereu foarte copilăroasă, duc asta la extrem, chiar mă uit la desene animate laughing, mereu fac glume prostesti, rad din orice, mă stramb, mă alint, așa sunt eu de felul meu și chiar am incercat de multe ori sa mă schimb, dar nu mi-a ieșit și dacă aș reuși parca nu as mai fi eu. Deci e ceva rău în chestia asta?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Daca unora nu le place cum esti, sa stii ca altii vor iubi asta. Orice sac isi are peticul.
Daca pe unii oameni ii va obosi energia ta, altii vor se vor stramba si juca cot la cot cu tine.
Daca pe unii ii vor enerva glumele tale, altii vor rade in hohote la ele.
Este personalitatea ta si parerea mea este ca nu esti singura asa, deci vei gasi oameni care sa iti aprecieze calitatile si pe care ii vei inveseli.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Am peste 20 de ani și încă mă uit ocazional la desene pentru că mă relaxează și îmi dau o stare de bine (desenele cu care am crescut) până și maică-mea se mai uită cu mine pentru că și ei îi creează aceași plăcere. Desenele sunt frumoase, amuzante și induc o stare de bine, de ce ar fi rău să te uiți la ele și 50 de ani să ai? Într-adevăr, la astea noi nu m-aș putea uita (maxim filme de animație) da alea vechi cu care am crescut îs un fel de refugiu de liniște și nu m-aș opri nici dacă s-ar întoarce toată lumea să-mi zică că vai ce copilăroasă sunt. Iubitul e și mai mare decât mine și odată când am bagat niște desene a venit și el entuziasmat să se uite și a avut o reacție de genul „băi ce tari sunt, am și uitat ce faine erau", deci despre ce vorbim la ai tăi 16 ani?!
În rest, sincer părinții tăi îs ușor dobitoci, asta e personalitatea ta și așa te manifești tu, ce părinți întregi la cap își critică copilul pentru un astfel de comportament cu care până la urmă nu încurci și nu faci rău nimănui?! Dacp așa te exprimi tu care e problema?! Dacă ai fi copilăroasă care ar fi problema?! Îs oameni și de 30+ copilăroși, dar tu la 16 ani?! Stai liniștită și fii cum vrei, păcat că n-ai niște părinți care au o baza de cunoștințe despre cum să crești un copil să te susțină

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai liniștită că sunt unii copilaroși la 20 de ani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, nu este, pur si simplu asta e personalitatea ta, nu e nimic rau in a fi copilaros, sunt persoane care ar vrea sa fie ca tine, crede-ma, nu este nevoie sa te schimbi, fi tu insati, iar treaba cu desenele animate, eu am 19 ani si ma uit la desene animate cand ma plictisesc, deci stai linistitawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E ultraenervant sa te strambi, sa te alinti. Eu cred ca poti sa te abtii de la asta, cel putin in public. La desene animate ma uit si eu, nu cred ca e o problema. Dar caracterul tau atrage sau respinge oameni.Iar ca domnisoara, tu trebuie sa ai o reputatie buna, nu sa te vorbeasca oamenii din cauza la un caracter care inca poate fi modelat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează