| LaraR5 a întrebat:

E un baiat de care imi place dar apoi incep sa ma gandesc la chesti stupide despre el si incept sa il urasc si apoi il plac iar...si inainte de vacanta de vara eram prieteni buni si vb foarte mult si stateam si chesti din astea si inainte el ma placea....si acum mie imi place de el intr-un fel sau altul doar ca acum nu mai vb cu mine si nu ma baga in seama si sunt invizibila pentru el si nu inteleg de ce nu mai vb cu mine si ma evita, deci ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu asta sau sa ma ajutati sa inteleg de ce face asta (nu stie ca il plac)+funda (promit)

Răspuns Câştigător
| Inspiration a răspuns:

Incearca sa discuti cu el, numai te rog, nu te umili in fata lui. Duci o discutie calma, prieteneasca, nu-l presa, trezeste-i interesel. Poate e plictisit sau cauta ceva nou. Succes!

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ești stăpână pe sentimentele tale, nu ai încredere în tine!
Pa, pa.

| Teiubescinsecret a răspuns:

Pai daca el te-a placut,a renuntat,dar tu acum poti sa te bagi in seama cu el si sa vorbesti,daca el te-a placut, tu nu trebuie sa faci decat sa reaprinzi flacara din el. Nu te mai baga in seama pentru ca te-a placut nu a succes si s-a dat batut, el vrea sa iti arate ca a trecut peste asta, dar tu daca te bagi odata in vorba cu el, ai sa vezi ca v-a vorbi cu tinewinking Tinete de promisiune si da funda laughing