|

[FUNDA]Hi. De prin luna decembrie am devenit dependenta de placa crying pe urma si de fixativ sad. Am folosit o saptamana sau 2 un sampon si un balsam de la Gerovital, dar samponul nu prea facea spuma si nu prea ma incantat tongue. Asa ca parul meu a devenit c-am ars sad. Acum vreo 3 saptamani am rarit toata treaba cu placa, nu ma mai indrept in fiecare zi si doar o data la 3-4 zile tongue si am renuntat la fixativ love struck. Parul meu e cret si cu foarte foarte foarte mult volum cryingcrying de aceea am o fobie pentru parul cret, mi se pare hidos sad. Iar dupa ce fac baie eu avandul un pic mai jos de umeri, dupa ce se usuca se umfla cat casa poporului laughinglaughing, de aceea il indrept, dar daca il indrept dupa cateva ore se onduleaza frumos, nu ramane drept, dar se onduleaza frumos love strucklove struck si asta imi place love struck.

In fine, ce produse imi recomandati ca sa am din nou un par sanatos si sa arate bine. Ma gandeam la niste protectie pentru placa de par si o masca ceva de par tonguebatting eyelashes si inca ceva. nu stiu dar sa arate bine parul tongue. Deci ceva idei mi-ar fi de ajutor, deoarece daca parul meu ar avea gura ar tipa laughinglaughing.

Peace love strucklove strucklove struck

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Ma mira faptul ca produsele gerovital iti fac rau la par. Poate ca tu esti alergica la ele deoarece mama mea le foloseste foarte des si parul ii sta foarte bine.Eu iti recomand prdusele Pantene pro-v aqua light! Sau produsele Elseve! Eu cam atat folosesc si parul meu imi sta foarte bine fara sa mi-l intind cu placa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează