|

(funda+vot) Puteti sa imi faceti o lista cu pacatele? CU ce te intreaba preotul la spovedanie? si daca eu am pacat mai MARE de care mi-e rusine sa il spun ce fac? daca i las spune este posibil sa il spuna cuiva, sau sa isi faca o parere nasoala despre mine?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hei Alexutza!:*si eu ma gandesc la fel,este un pacat daca il spune da acum ce sa mai crezi,ei se fac preoti doar pentru bani,si despre parerea nasoala eu zic ca e posibil... oricum TREBUIE spus odata si-odata, si daca e preot credincios si ii e frica de Dumnezeu nu il spune si oricum sa fim seriosi cui i lar mai spune? oadata ce parintii tai stiu ca e un pacat sa spuna preotul ce iai zis lui si DOAR lui atunci ei nu cred ca vor asculta, si cum se spune "terebuie sa iti ierte Dumnezeu pacatele"
te intreaba ceva de genu:
-Injuri?
-Nu!(eu asa i zic cu toate ca...whistling)
-Iti superi parinti?
-Nu!(asta e o minciuna mare mare mare)
-Dracui?
-Nu!(laughing)
-Ai vreun pacat de trebuie sa-l spui sa til ierte Dumnezeu?
-Nu!(eu nu i le spun. daca ar fi altfel sa zicem ca tear baga in biserica cu o icoana si sa fii doar tu si sa te rogi al icoana sati ierte pacatele as spune da cu preotul acolo.)

4 răspunsuri:
| a răspuns:

De obicei la spovedanie pe mine ma intreba daca am furat, daca am suparat parinti chestii din astea dar am 13 ani.acuma cred ca depinde si de varsta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de ce varsta ai...te intreaba daca iti asculti parintii,daca ai tinut post si cat ai tinut, daca injuri, daca te rogi etc.Si mie imi e rusine sa spun anumite pacate...si totusi nu le-am spus, dar ar fi bine ca tu sa le spui si daca este cu adevarat preot nu va spune nimanui.Gandeste-te ca prin preot vorbeste Dumnezeu cu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu...stai calma
ce se marturiseste in spovedanie colo ramane
funda? xD
app...pacatele:
1.injurat
2.jurat
3.certat cu aproapele
5. mintit
6.prostii
7.pozne3
8.sfidat aproapele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Alexutza,la spovedanie preotului trebuie sa-i spui totul, fara rusine.Sunt sigura ca acesta nu isi va face o parere proasta despre tine.Preotul te va intreba:
-daca minti
-daca furi
-daca injuri
-daca ii asculti pe parinti
Iti recomand sa-i spui preotului tot ce ai pe suflet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează