anonim_4396
| Anonim întreabă:

ajutati-ma si pe minebig grineci imi place de o fata.Nu stiu cum sa fac sa fie macar putin atrasa de mine si ea.CRED ca are o relatie cu altu.Am 14 ani la fel ca si ea si ca si ala pe care il banuiesc.Nu stiu cum sa ma comport cu ea.Nici macar nu pot sa vorbesc ca ma blochez cand o vad.De obicei ma intreba:,, Buna! Ce faci ADI?" si eu nu stiam ce sa zic dar in 5 secunde raspundeam:,, Bine!" si pleca si ea si eu.Acuma mai e si problema ca eu gandesc negativist(asa mi-a zis familia si niste prieteni). adica mereu imi zic lasa ca o uit sau ala arata mai bine.(Desi am luat locul 2 pe tara la semifinalele de la judo. fac karate de la 3 ani. Am facut:Handbal, Innot, Karate shotokan, Unifight si judo in final fac de 3 ani.)Sunt a 8 a l fel ca ea si este in aceeasi scoala cu mine. Daca puteti dati-mi adresele voastre de messenger. ajutati-ma cat mai rapid va rog mult.Simt ca nu pot sa respir fara ea.Eu nu stiu nici macar ce fel de comportament trebuie sa am si ar fi a 2 a relatie.Nu stiu cum sa vorbesc cu ea.Deci va rog luatima de la 0/plz. DAU FUNDA.Id meu este djady35! Am idul ei dar nu stiu cum sa vb cu ea dupa cum am mai spus. Daca puteti sa-mi spuneti si cum sa-i spun ca o plac ar fi super!

3 răspunsuri:
| Spiruduşş a răspuns:

Deci, cand te intreaba ce faci incearca si tu sa spui mai mul decat 'bine', intreab`o pe ea ce face, incearca sa porti o conversatie. Asa va imprieteniti mai mult, vorbiti mai des, si cand iti faci mai mult curaj vorbesti si despre ce simti, si daca ea nu simte la fel, macar stai pe langa ea, si te simti bine. Poate mai tarziu o sa-si schimbe sentimentele.

| haruharu a răspuns:

Cred ca ar trebui sa incerci sa stai mai mult cu ea sa fii mai sensibil cand vorbesti cu ea (poti vorbi despre muzica vezi ce aveti in comun), salut o de cate ori o vezi nu astepta sa fii salutat de catre ea, incearca sa o asculti cand are probleme si astfel va gasi in tine un om in care poate avea incredere...si cine stie! Vezi ce ii place si ce nu...da i flori.cum poti sa i spui ca o placi? pai uita te in ochii ei si spune i nimic mai mult happy succes

| MaffyChan a răspuns:

Incearca sa gasesti un lucru in comm apoi vb si tu cu ea despre astest lucru... daca nu poti sa ii spui ce simti iti faci curaj! am trecut prin astea de multe ori desigur cu baieti. Daca ea are nevoie de ajutor ofera te si ajut o cu ce poti! succes!